2013-09-22
 21:25:18

<3

Har kommit igång bra med träningen nu, vilket känns riktigt bra. Hoppas verkligen jag orkar hålla i detta nu...
 
Helgen har varit lungt. Haft lite tunnt med pengar såhär innan löning. Var ledig fre-sön. Fredagen var jag bara hemma och tog det lungt, tränade och lagade god mat tillsammans med mannen. Lördag körde jag först ett pass på gymmet innan jag åkte ner till rugbyfältet och såg Larry spela. Tyvärr fick Hammarby stryk av Vänersborg. På kvällen var Larry hos en kompis så jag var hemma själv. Jackie kom över och vi bakade kladdkaka, åt tacos, kollade film och snackade massa skit. Länge sen jag träffade henne och bara hängde :)
Idag har jag kört ett spinningpass och resten av dagen mest slappat. Maratonkollat på Freaks and Geeks <3 tänkte skriva ett eget inlägg om det. 
 
Sammanfattningsvis en rätt lat helg. Rätt skönt måste jag säga. Laddat om rejält inför nästa vecka då jag jobbar 6 dagar av veckan (bara ledig torsdag).
 
min tjocka älskling <3
 
2013-09-16
 11:51:00

På't igen då.

Bara några veckor kvar tills sydafrika. Dags att tajta till sig lite innan vi åker så man inte är allt för plufsig :P Smygstartade lite igår med ett tungt benpass, herregud kan inte gå idag XD så himla länge sen jag gymmade! Ska snart kila ner till tvättstugan och hämta sista laddningen tvätt och sen blir det gymmet och lite bröst och axlar... har även bokat ett spinningpass ikväll, men tänkte åka hem emellan och laga mat. Kanske fixa lite matlådor skulle ju vara bra....
 
2013-09-12
 12:37:00

Torsdag

Ledig idag. Så himla skönt. Kände mig rätt så sliten igår efter 4 arbetsdagar. Måste ändå säga att jag älskar mitt jobb, trotts att det kan vara tungt och stressigt ibland. Arbetsdagarna går så himla fort och jag har roligt medan jag utför mina arbetsuppgifter :)

Försöker bestämma mig för om jag ska gå till gymmet nu eller inte, lutar åt att jag hoppar det. Tänkte ta en pw och sen gå och handla och sen komma hem och göra lite mat innan jag drar iväg på rugbyträning.

Hade staffett på jobbet igår, alla avdelningar hade egna lag. Vårt egna lag kom trea och det andra någonstans på slutet. Nöjd med min egen insats. Höll bra fart trots att jag fick någon astmaliknande attack haha blev stört jobbigt. 1 km xD men svår sträcka! för kort för joggingtempo och för långt för att springa...
 
Aja nu är det dags för en promenad!
 
 
2013-09-12
 12:05:24

Utkast: Sep. 12, 2013

2013-09-10
 22:30:00

Favorit i repris

4 TV-program jag ser på:

1. Downton abbey
Ny besatthet. Längtar så efter nya säsongen!!
2. Teen wolf
Min stora guilty pleasure. 
3. Game of thrones
Hur äckligt bra kan en serie bli? 
4. Dexter
Glad att det här är sista säsongen, börjar helt klart mista magin...

4 saker jag gjort idag:

1. Duschat
2. Jobbat
3. Lagat mat
4. Tvättat 
Kul dag... ;P

4 saker jag längtar efter:

1. Sydafrika!
2. Nästa helg = 3 lediga dagar!
3. Att det blir höst på riktigt
4. Att alla höstserier sätter igång

4 saker på önskelistan:

1. Nå min målvikt. Bara lite kvar!
2. Nya höstskor
3. Ny soffa
4. En lägenhet
2013-09-10
 20:08:30

Börjar igen då :P

Funderar på att börja blogga här igen... har ju lite mer tid nu på ett annat sätt än när jag pluggade. Och kul att bläddra tillbaka och läsa... 
 
Läste det här inlägget. Lite kul :P Nu är det ju liksom 2 år senare. Nästan iallafall. Har tagit sjuksköterskeexamen och har skaffat fast jobb som sjuksköterska. Fortfarande bara en bil och bor kvar i vår sketna hyresrätt. Men ska bli ändring på det! Nästa år tänker jag köpa en bil och börja titta efter lägenhet. Orkar inte bo kvar här längre... ammorterar hellre bort halva lönen ;) Men men, just nu sparar vi till vår resa till Sydafrika i Novemeber. Längtar massor!! Har ju inte tagit någon semester alls i sommar och känner att det börjar ta ut sin rätt... bara 2 månader kvar till vi åker!!