Dag 5

Fredagen gick så bra, är så himla stolt över mig själv! För att jag inte åt en massa skit en fredagskväll när jag låg hemma i soffan. Skafferiet är ju fullt med choklad, kakor, chips, frysen full med bullar, kylen har chokladmousse - galet jobbigt det här!

Frukost:1 kopp kaffe m ed minimjölk
Lunch: pannerad fisk m remouladsås, lite linser och bönor, sallad.
Middag: Pasta med bacon och bluecheesesås.

Vägde mig idag förresten, 76 kg :D
Det går frammåt det här!

Dag 4.

Frukost: 2 koppar svart kaffe
Lunch: Champinjon & Kyckling soppa
Mellis: Jordgubbsshake
Middag: Linssoppa & 3 pannkakor
Kvällsmål: 1 kopp soppa

Träning: 2,7 km jogg

Dag 3

Frukost: Kaffe med ½ dl minimjölk, potatis & purjo soppa
Lunch: Kyckling & Champinjonsoppa
Middag: kycklinglår, pasta m pesto, riven morot
Kvällsmål: 1 varmkorv, 2 tsk chokladmousse

Träning: promenad på ca 40 min

Hade förträngt hur äcklig potatis o purjosoppan är, hatar den! Aldrig mer säger jag bara.

Vi har vart och storhandlat idag, finns MASSOR med gott hemma, kommer bli sjukt jobbigt att sitta här och inte äta. Men jag ska klara det! :D Får äta något gott till middag. Ska fixa en god soppa och steka pannkakor tror jag nog, fast ska försöka att hålla mig till 1 pankis.

Dag 2

Frukost: Kaffe m. ½ dl minimjölk, cappuchino-shake
Lunch: Kyckling & Champinjon soppa
Middag: Alaska pollock (ca 200 g) m pestotäcke, ris, yougurtsås, rivenmorot
Kvällsmål: 1 kexchoklad, lite ris och sås.

GAH får verkligen skärpa mig... vad är det för mening att svälta under dagen om jag ska tjocka i mig tomma kalorier på kvällen. Kommer inte precis bli smal då. Dagens enda motion var att gå fram och tillbaka till centrum = typ ½ h promenad

Måndag - Dag 1

1a dagen med pulver gick väl sådär. Började dagen med potatis och purjolökssoppa till frukost, den var rätt äcklig med en konstig bismak. Sedan bestämde jag mig för att vänta så länge som möjligt med nästa soppa. Klockan 2 var jag helt skakig av hunger, åt kyckling och champinjon soppa till lunch, och den var faktiskt riktigt god! (eller så var det för att jag var så hungrig) Så tänkte äta den till lunch idag igen. Skulle träna igår kväll också och visste att jag inte skulle klara mig på endast 2 pulversoppor. Så mixade 1 banan med 3 dl minimjölk = ca 200 kcal. Så sammanlagt åt jag ca 500 kcal underdagen, när jag kom hem från träningen käkade jag en portion dinkelpasta med köttfärsås och lite vitkålssallad till.
Tror att det blev lite över 1000 kcal, vilket är bra för mig tror jag, måste liksom trappa ner stegvis. Blev dock lite yr och illamående underdagen, men det är väl sånt man vänjer sig vid.

Frukost: soppa
Lunch: soppa
Mellis: 1 banan, 3 dl minimjölk
Middag: dinkelpasta, köttfärsås, vitkål.

Träning: 1,5 h rugbyträning.

RSS 2.0