2009-08-31
 16:55:20

träna träna träna

Ska strax iväg på träning, dricker ett glas filmjölk och äter en leverpastej-macka just nu. Blev precis klar med stora berget disk som jag inte orkat ta itu med tidigare idag, skönt att det är borta iaf, även om det kommer se likadant ut när jag kommer hem igen...

Spinningen idag kändes helt menlöst, visst det var lite jobbigt, men alltså... kändes inte som att jag pressade mig själv tillräckligt, och om jag inte pressar mig till max är det ju helt onödig träning. Ska nog testa en gång till iaf när jag ätit lite bättre :P Nu är det iaf dags för rugbyträning, hoppas vi ska göra något kul, typ rucks eller sånt som jag gillar och är bra på XD fett jobbigt är det också, hoppas inte på springning, det är det värsta jag vet haha

dags att packa ihop grejorna nu och bege sig mot tåget!
2009-08-31
 10:42:27

Snabbuppdatering

Vaknade för typ en halvtimme sen... Nu är det dags för frukost..



Göra idag:

Spinna

Övningsköra

Rugbyträning




Pappa ringde precis så hinner inte skriva mer, ska ut och köra!
2009-08-28
 15:01:29

TGI Friday



Så himlans skönt med helg (även fastän jag inte direkt arbetat hårt i veckan.) Har vart och övningskört med pappa i tre timmar, vi lyckades även tappa bort bilen i ett parkeringshus....

 Ikväll ska jag och L hem till mami på kräftskiva mums! Så himlans sugen på räkor och kräftor var ju ett helt år sen man käka sist :D
Sen slaggar vi över där för hon bor nära stationen där vi ska mötas på lördagsmorgonen och åka till Norrköping. Både damer och herrar har nämligen match där. Kommer bli sketa kul och sen utgång efteråt

2009-08-27
 19:37:52

Gymmin'

Köpte gymkort igår, ska bli härligt att komma igång o träna ordentligt igen. Körde ett bodypump-pass igår jue. Sa ändå till instruktören att det var min första gång och hon sa åt mig att köra utan vikter eller 1-2 kg bara för att få in tekniken, så gjorde som hon sa och fan vad jobbigt det var! Vissa övningar skulle jag kunna ta rätt mycket mer på, men ett par var riktigt jobbiga med bara så lite! Körde utfallssteg helt utan vikter och ville bara DÖÖÖ vadena krampade typ :P Summa summarum: Bodypump är jobbigt och gav mig grymträningsvärk i benen men noll i armar och överkropp, så mer vikt där!

Tänkte gå och spontanträna idag, men blev aldrig av och imorgon har jag inte riktigt tid, men nästa vecka ska jag köra som fan!
Har tänkt såhär:

Skola Fritid
Måndag Ledig 12.00- spinning 18.20 - Rugbyträning
Tisdag10-16 18.00 Bodypump
Onsdag Ledig 12.00 Bodypump 18.30 - Rugbyträning
Torsdag13-15 18:00 - Spinning
Fredag1-3 17:00 Bodypump
Lördag 13:00 Rugbymatch

Lite väl ambitiöst kanske, men vi får se hur det går helt enkelt. Måste ju ha tid att plugga också...
2009-08-26
 10:25:18

Bloggtorka

Fy sjutton vad jag är dålig på att uppdatera just nu. Händer en hel del i mitt liv för tillfället. Ska hämta upp mitt schema imorgon, och påbörja mitt pluggande, vill försöka få mitt körkort, och en massa andra saker.
Vill försöka få liv i bloggen igen.

Idag:
- Bodypump-pass klockan 12:00
- Till Uni och hämta upp mitt schema.
- Skippa träningen (för en gångsskull!!) och sticka hem till ida på partaj :)
2009-08-20
 11:09:09

Bubbelkamera

Jag hade en sån himla fin dröm här om dagen.
Jag drömde att jag köpte en ny kamera.
Den såg ut som en blandning mellan en polaroidkamera och en systemkamera, svårt att föreställa sig kan jag tänka mig, men den var helt enkelt finast i världen.
Och det bästa av allt?
Den blåste såpbubblor när man tryckte på en knapp! Åh vad jag blev ledsen när jag vaknade.

2009-08-14
 12:14:20

:)

Har inte haft någon speciell lust att skriva på sistone, vet egentligen inte varför, men det har bara varit så.  Kanske för att jag varit ledig i 1½ vecka och befunnit mig i någon slags uttråkad bubbla. Har mest slösurfat, diskat och tvättat.
Men nu har min älsklingstönt tagit ledigt i tre dagar så vi har städat hela lägenheten nu, så himlans härligt!

Ikväll åker jag till Lund för att spela match. Hade hellre varit hemma och grillat och druckit vin, men vad gör man inte för laget?

2009-08-11
 10:26:12

Kitties


Bea skickade bilder på när våra katter va små. Arghh så jävla söta <33






2009-08-07
 13:13:42

Sol

Fyfan det är så jävla varmt idag håller på att dö!! Har pysslat med att fixa med vår tvätt idag, det har vart allmänt kaos i sovrum, vardagsrum och vår "tvättstuga"(skrubb) men jag vet inte om jag klarar mer, det är typ hundra grader inomhus, och säkert ännu varmare utomhus...
tänker käka lite lunch och sen springa ner till ica och handla glass och käka med massa frysta bär jag har hemma... hmm kanske göra milkshake? :D

Suuuck, håller på att försöka planera vår resa ner till Lund, verkade jävligt mycket lättare än det är, eftersom det är stört omöjligt att få tag på folk. Vart håller de hus egentligen?
2009-08-05
 16:55:42

Landet

Har spenderat ett par dagar på landet. Måste vara det mysigaste som finns. Har legat på bryggan och solat, plockat blåbär i skogen, ätit god mat och spelat sällskapsspel. Tog mig även ut på en väldigt kort (men intensiv!) joggingrunda. Nu måste jag ta mig fan ta tag i min jäkla kropp. Är trött på att se ut som barbapappas syster.

Nu är det dags för träning! :D
2009-08-03
 11:15:08

Rugby

Var och tränade ikväll. Skäms över hur dålig form jag är i. Emelie som fött barn för ett par månader sen typ var bara snäppet sämre, och hon har ju en ganska mycket bättre ursäkt än mig (Allt jag kan säga är att soffan är alldeles för mysig)

En lustig grej är iallafall när man är sådär jävla trött att man typ inte kan andas och är redo att lägga sig att dö, och man ändå får en pass... Hur den där bollen i handen kan uppbringa den där lilla lilla energin som finns kvar för att man ska kunna komma upp i hyfsad fart. Det är konstigt sånt där.
2009-08-03
 10:12:01

Stockholm 10's

Så var ännu en rugby weekend över. Stockholm tens denna gång. Rätt stor, och riktigt rolig turnering. Vi inledde turneringen med att vinna med 15-14 mot Enköping, riktigt jämn match! Lite senare spelade vi mot Finska laget Warriors som vi vann stort över med 33-0, vilket innebar att vi vann vår grupp.

På Lördag kvällen var det partaj nere på årsta fältet. Jag och Jenny stack hem till min mamma och duschade o fixade oss innan vi gick ner till fältet och mötte upp med de andra. Sedan satt vi och drack öl och hade det trevligt hela antten lång, tills jag blev trött och less på att jag hade ont i fötterna.

Var glad över att vi gick hem så pass tidigt som vi gjorde på söndags morgonen. Huvudvärken var inte alls illa och fick en pang frukost hemma hos mor innan jag begav mig ner till fältet igen.Vi spelade kvarts final mot moody cows var vi förlorade STORT riktigt trist förnedringsmatch, ville bara att det skulle ta slut. Till sist spelade vi mot Göteborg om 5/8-e platsen, där vi tyvärr förlorade med 5-17.

Skit kul helg allt som allt, jag var helt slut efter sista matchen, egentligen var det fest igår kväll också, men jag var helt utslagen och hade ont i hela kroppen, så jag låg hemma i soffan och tittade på film istället.

Fick med mig en sovernir hem : D