2009-04-28
 17:02:26

Tisdag

Måste bara berätta hur duktig jag varit idag. Damsugit hela lägenheten. Våttorkat, dammat, städat toan och diskat. Jag förtjänar ta mig tusan en guldstjärna. En riktigt stor en.

Förresten är jag kallad till intervju till ett jobb i sommar. Åhh vad jag hoppas att jag får det. Det är en tjänst som personlig assistent till en 19-årig tjej.

Nu väntar jag på att pappa ska komma och fixa vår tvättmaskin så jag kanske kan slänga in en tvätt, sen blir det rugby träning :D

2009-04-27
 09:40:14

Sammandrag om helgen

Åh vilken härlig helg det har varit!

Började på fredagen när jag kom hem och drack lite cider med massor av is och åt vit choklad och kände mig sommrigast i hela världen, sen gick vi hem till Sanna och Matthew och grillade, Mick och Matilda var där också. De andrade grillade chorizo och Fläskfilé. Jag grillade lax och hallomi. Sen åt vi väldigt god potatissallad gjord på färskpotatis. Riktigt gott och mysigt. Jag och Larry gick hem vid midnatt eftersom att jag ville vara fräsch till matchen och han skulle jobba på lördagen.

Lördag var det match som gällde. Vi spelade mot exiles som är ett av de bästa lagen. Första halvlek gick riktigt dåligt, vi var otaggade och efter 10 minuter verkade det som att alla var helt slut. Ingen orkade springa, eller försvara ordentligt. Exiles sprang in fyra försök och satte två målsparkar. 24-0 i halvlek. Andra halvleken taggade vi till ordentligt. Krafterna var tillbaka och vi släppte bara in ett försök och mimmi sprang in två försök åt oss, varpå Teddie satte en målspark. 29-12 blev slutresultatet. Andra halvlek var grym, och jag önskar vi kunnat göra det från början, men för egen del räckte konditionen inte till.

När vi gått av planen (i mitt fall snarare krypit) så bestämde vi oss för att mötas i Tanto för att inta lite alkohol för att köra tredje halvleken. Klockan sex var vi på plats för att göra en  efterlängtad rosé-premiär. Sol, rosé, rugbybrudar. Skitbra kombination. När vinet var slut vandrade vi vidare till Linda för att förfesta lite, och sen blev det O'connels där vi mötte upp några av grabbarna. Stannade till stängningstid och sen kändes det som att jag var tillräckligt förfriskad och hoppade in i en taxi och åkte hem.

Söndagen var lite halvbakis, körde lite snabbstädning och sen slappade jag mest och ignorerade plugg...

som jag försöker ta igen nu!
2009-04-25
 08:29:09

Paper Heart



sdfsdfadklfskladfjaslkf
2009-04-24
 17:31:43

Vårhärligt

MIN UPPSATS ÄR INSKICKAD!! Så himlans skönt. Har stressat runt som sjutton idag, men tillsist har jag fått ihop allt :)

Såhär på eftermiddagen har jag druckit jordgubbscider och ätit vitchoklad så mig har det inte gått någon nöd på, har haft min fina sommarkjol på mig idag också. Den är hallon-färgad och finast i världen.

Ikväll blir det grillkalas (bbq på internationelliska) jag ska dock försöka komma hem tidigt och dricka massa vatten och äta kolhydrater för imorgon vankas det match! Säsongspremiär! ÅÅH vad jag sett fram emot detta. Bästa tiden på året skulle jag säga. Efteråt blir det picknickande och jag har laddat upp med en flaska rosé här hemma tills imorn.

Fyfan vad det är härligt med vår!!
2009-04-23
 11:28:52

Frukost

Åhh jag hatar dagen innan löning. När kylskåpet ekar tomt. Jag hatar det speciellt på morgonen. Frukost är mitt favoritmål på dagen. Jag vill ha yougurtar, frukter, juicer, gröt, musliblandningar, ägg i olika former, pannkakor, fattiga riddare, nötter, gott bröd med roliga pålägg, gurkskivor och tomat, krispig paprika, keso, starkt kaffe och goda teér. Det finns ju hur mycket gott som helst man kan äta på morgonen.

Som tur är köpte vi hur mycket ägg som helst i påsk som vi fortfarande har kvar (de gick ut den 19e!) men de luktade inte skumt, så jag antog att det gick bra, gjorde en stor äggröra och rostade upp den sista torra brödskivan så den blev ätlig. Ett stort onyttigt glas oboy till och äpple till efterätt så var den morgonen räddad.

Nu är det dags att sätta igång med pluggandet igen bläää. Kom nästan halvvägs igår, så om jag gör lika mycket igår och finslipar lite på fredag så går nog det här vägen. Usch hatar att spendera hela dagen på skola, men ibland måste man. Kommer vara såhär till nästa torsdag. Är man tidsoptimist får man helt enkelt skylla sig själv.
2009-04-22
 14:38:31

Lookbook

Om man vill ha modeinspiration, eller bara gillar att glo på jäkligt snygga och kreativa människor så är LOOKBOOK en jäkligt bra sida.

Här kommer några av mina favoriter som jag sparat i en mapp på datorn







2009-04-22
 12:30:14

Nackspärr

Jag har fått nackspärr och det gör SÅ JÄVLA ONT! Kan inte vrida huvudet. Kan knappt gå omkring rakt heller. Jävla piss också. Ligga ner på rygg är den enda bekväma ställningen så det har jag gjort fram tills nu. och jag vaknade 6 så det börjar ju bli rätt tråkigt som ni nog förstår. Tack gode gud för laptopen. Annars skulle jag ligga här och spruta ut tårar.

Läste nyss på vårdguiden att det är bra att röra på sig precis som vanligt för det går snabbare över då. Det gör ju så fasligt ont bara :( Nåväl jag ska försöka diska upp disken snart så får jag se om det går bra..

Det som är bra med att jag är sängliggandes är iallafall att jag börjat lite på min uppsats i Caribbean Litterature, Har gått skitsnabbt hittils så nu ska jag försöka skriva 600 ord till idag så är det mesta avklarat :)

Ohwell ska fortsätta mitt skrivande nu! Talk to ya later biatches :D

2009-04-21
 15:46:27

Vackra kvinnor


Anna Karina


Greta Garbo

Audrey Hepburn

Birgitte Bardot

Ingrid Bergman


Britt Eklund

Jocelyn Lane

Åhh dessa tjusiga damer får mig nästan att önska att jag levde för 40-50-60 år sen... fast bara nästan förståss. För även om stjärnorna var vackra var nog det mesta sämre än nu.
2009-04-20
 10:29:46

Slappdag igår. ...

Slappdag igår. Spelade Wii med Bea igår (och ägde....nästan) och städade lite hemma sen lagade jag spagetti och köttfärssås till mig och Larry och spenderade kvällen med lite film.

Ska snart hem till mamma och pappa och bli bjuden på lite middag och så ska bea hjälpa mig med att fixa expansionerna till Sims.

Nästa vecka ska jag begrava mig i plugg igen. Kul.

Skulle vilja ha en ny bikini, vill ha en sån underdel med hög midja och en överdel med halterneck. Sådär som Bettie Page ungefär.



Lindex har ett par fina. Och en helt otrolig baddräkt. Ge mig nu


Nu ska jag bara skaffa mig en getingmidja så att det kan sitta snyggt också!

Det här inlägget skulle ha postats igår, men det blev inte så. Låtsas att det är söndag när ni läser.
2009-04-18
 12:22:12

HP



Shit, inte långt kvar nu! Ser sjukt bra ut på trailern haha, minns inte så mycket av boken, det är bäst så. Då stör man sig inte på "felaktiga" detaljer.


Piss väder idag. Blev dissad av ida för en gammal folka. Av Larry för en gammal rugbyboll.
Jag är ensam. Nu ska jag spela sims.
2009-04-18
 11:50:05

Music

Blir rent ut sagt äcklad. Är det landet vi lever i?
Tur att det snart är val igen så folk kan rösta rött  rätt.

Delar med mig av lite bra musik så man kan bli glad igen :)

Playlist:
Marit Bergman - All that I ask of the Morning
Yael Naim - New Soul
John ME - In a Room
Jenny Wilson - Anchor made from gold
Yeah Yeah Yeahs - Zero
Adrian Lux - Can't sleep
Nancy Sinatra - It's Spring
Caroline - Bicykle

2009-04-17
 14:15:19

Simmigt

Shit vad dålig jag är på att uppdatera bloggen :P
Så himlans fint och vårigt ute, det är helt blåprickigt med sippor uten i backen, måste ta kort! Har faktiskt aldrig sett så mycket blåsippor förut.

För övrigt har jag blivit totalbesatt av the Sims, åh det är så himlans kul! Håller på att skaffa expansionerna också. Nu ska jag återgå till mina simmar. Eventuellt ska jag försöka klämma in lite diskning här och borde man kanske äta lite lunch också. Sånt är inte så viktigt, när det finns digitala små människor som behöver min hjälp!
2009-04-15
 14:34:41

Things

Har fyndat lite de senaste veckorna, ni vet när man har lite dåligt med pengar men hittar något som bara är jättebilligt så det gör ju inte så mycket om man köper.
 


1. Kilklackskor från pennies. Tror de kostade runt 200 kr. Kommer nog användas flitigt i sommar. Älskar dom! Sjukt bekväma dessutom.
2. Ballerinaskor från Pennies, Hade panik eftersom jag glömt ta med mig ett par platta skor till Dublin och att snubbla runt bland kullerstenar i höklackat kändes inte så lockande. Köpte de här för 6€ tror jag det var.
3. Gympisar. Hade ju inga sneakers så köpte dessa för 220 på någon affär i Falun.
4. Solisar från Gina 60 typ.
5. Paraply från Pennies, 4€.
6. Lack/resår-skärp från Pennies 1,5 €


Ignorera min frilla :D

Förresten heter glasögon brillor på Afrikaans. Det var väl rätt kul, lätt att komma ihåg ;)

2009-04-15
 13:43:09

Rugby

Det är ju såhär att jag spelar rugby. Jag har spelat i 5 år i höst, det är helt galet länge om man tänker på det. Jag snubblade in på rugbyn när jag fick veta att vi hade ett skollag på gymnasiet, när jag precis hade börjat. Jag var otränad, överviktig och hade inte kommit in i klassen speciellt bra. Jag vet inte ritkigt vad det var som fick mig att gå till den första träningen, nyfikenhet förmodligen, hur som helst gick jag dit, och någontingt fick mig att bli hooked, kanske att alla var så peppade och glada, alla var öppna, och ingen såg ned på mig som var ny och ärligt talat riktigt kass.
Om någon är nyfiken på rugby, vad det är, och vad som är skillnaden mellan rugby och amerikanskfotboll så kan man klicka på den här längen där det finns förklarat på svenska

Rugby, vad är det?

Om någon som läser det här skulle känna: shit det här verkar kul, det skulle jag vilja testa på så finns det förståss ett antal klubbar i sverige, de flesta håller till runt mellersta och södra sverige. Det finns 10 klubbar som har tillräckligt många damspelare för att kunna köra 15-manna seriespel, men jag tror de flesta städer har åtminstone ett par damspelare i klubben, som då får spela med något annat lag i serien.

Rugby är en riktigt tuff sport, både kondition, styrka och ett starkt psyke krävs. Minns många matcher då det kännts som jag behövt krypa av planen, kroppen känns ungefär som att den blivit överkörd av en ångvält, men förståss inget en halvgod pastasallad och ett par öl kan råda bot på.

Det var väl historien om min sport, i Maj spelas Dam-EM i sverige i Enköping och Stockholm, om ni bor i närheten tycker jag ni ska pallra er ned till någon match!
2009-04-14
 10:24:29

Halloj

Hoppas alla haft en härlig påsk!
Själv har jag haft en riktigt bra helg. Var uppe i Falun och hälsade på min moster och hennes familj. Helgen startade med ett stopp i Romme för lite skidåkning (som uttalas ROmme har jag nu fått lära mig, och inte Råmme som alla stockholmare säger ;))
Skidandet gick bra, trots att jag var lite (okej VÄLDIGT) ringrostig. Har ju inte åkt skidor på 5 år och jag var ju inte precis någon stjärna back then, men jag klarade de röda backarna haha, svarta gick inte speciellt bra, en nära döden upplevelse kan jag ju säga..tackar gud för att jag kom ner utan brutna ben.

Resten av helgen var vi hemma hos min moster, gullade med min tvååriga kusin, gick runt i falun city haha, åt påskgodis och tryckte massa ägg och lax, spelade buzz och spelade the sims. Supermysigt var det, och vädret var i världsklass, så sjukt vårigt! Jag inhandlade ett par billiga sneakers (råkade supa bort mina gamla på irland) och ett par solisar på gina trotts att jag egentligen är utfattig, men jag kan leva på nudlar, det gör mig faktiskt ingenting!

Väntar på att mamma ska ladda upp bilderna från helgen, sen ska jag komma dit och stjäla dem och ladda upp massa fint :)
2009-04-07
 09:53:01

Plugg

Här har vi pluggisen satt verkligen vid datorn HELA dagen igår och kämpade, men det går sjukt segt för mig... skrev bara 375 ord på själv uppsatsen igår, resten av tiden satt jag och läste i böcker o samlade info... illa är det, jag måste fått ihop 1000 ord innan dagen är slut, annars är jag körd på rikigt. Träning har jag ikväll också >.< har verkligen satt mig själv i en riktigt pissig situation.
Nu är det övningskörning i en timme som gäller! Fan så jävla najs det kommer vara på torsdag när jag e klar med den här helvetes uppsatsen!



2009-04-06
 14:03:09

Play the Music

Haha testade att göra en smokey ögonsminkning, blev rätt bra faktiskt...förutom att jag ser helt nerdrogad ut på bilden, kul! (och har världens muppigaste ansiktsuttryck) usch.....borde typ photoshoppa den...men orkar inte :P
Försöker typ göra allt för att undvika mitt pluggande haha, men har kommit igång lite iallafall, det går framåt!


Current Playlist:

Human - The Killers
Delivery - Babyshambles
I could say - Lily Allen
This is who I am - Salem Al Fakir
Viva la Vida - Coldplay
He wasn't there - Lily Allen
The Draft - Firefox AK
2009-04-06
 11:58:54

ordbajsande

Jag borde egentligen begrava mig själv i plugg, ska sätta igång snart! Min linguistiska uppsats ska in på onsdag, jag har skrivit va 100 ord på den, och den borde vara ca 1500-2000 ord lång. Som tur är ska Larry träna ikväll, så då kan jag plugga ikväll också, har lite svårt att koncentrera mig när han är hemma, är så mycket mer lockande att mysa i soffan än att skriva på en aptråkig uppsats.

Vi har dessutom förvandlads till ett tvättäkta pensionärspar. I lördags var vi bjudna på 3 olika fester.. inflyttningsfest hos malin, födelsedagsfest hos en jobbarkompis till Larry, och någon rugby-sammankomst. Men vi somnade klockan fem på eftermiddagen och vaknade vid halv nio, då orkade vi inte ta oss någonstans, så det slutade med att vi drack upp all öl och vin hemma och vaknade med världens bakfylla nästa dag, verkligen ovärt!

Nu ska jag snart sätta igång med mitt pluggande, målet är 500 ord innan Larry kommer hem vid fyra tiden, det borde ju inte vara så svårt att klara. Ska bara få i mig lite mat nu, håller på och fixar iordning lite currywok med ris. woho.
2009-04-04
 12:36:25

Mer bilder

Lite fler bilder från resan :)


Vi tjejor hade träning. Jag var så bakis att jag höll på att dö.

Finaste Mimika

Jag som ser helt nerdrogad ut och my man.

Jag lyckas verkligen se så bra ut på bilder....
Oh well, jag var ju rätt sliten :P

Det fanns Amstel i Dublin.



Railway hade fixat en fin skylt inför killarnas match


Sen spelade dem.

Larry gjorde ett litet hopp





Sen vart det partaj men min kamera dog och jag tog inga mer bilder under resan :(
2009-04-03
 15:42:44

Hemma igen

Nu är det faktiskt såhär att jag är hemma. Det var sjukt kul och super bra! Sådär som det alltid är när Attila drar på tour. Men jag ska för en gångs skull leva efter: What goes on tour stays on tour. och faktiskt INTE agera skvaller kärring och sprida ut allt smaskens.
Just nu har jag rätt fullt upp med plugg att ta igen så det kommer nog inte bli så frequent uppdatering de närmaste dagarna. Här kommer i varje fall lite bilder från de två första dagarna.



På bussen från flygplatsen Mathilda och Teddie

Larry vid en bankomat

På onsdag kväll var vi sjukt trötta och åt en hamburgare på burgerking och däckade sen på vårt hostel
Torsdagen var vi fräscha till träningen och sen var det dags för lite turistande!

Katta utanför en fin kyrka

Mimmi och Magali promenerar

På O'connel street...

Katta...igen.... linslusen?

Skylt till diskmaskin :D

Fina hus :)

Mathilda

Fin katedral och riktigt bra bild måste jag säga :) färgerna och ljuset iaf.

Pubkväll!

Lite av vårt gäng

Jag o elskling