2010-06-30
 18:48:50

Still alive...

Varit sämst på att uppdatera på senaste tiden. Sommarjobbar och har inte speciellt mycket tid över om jag ska vara ärlig.

Igår var det Twilight-kväll på bio. De visade alla tre filmerna. Jag var trött redan när jag åkte dit men lyckades hålla mig vaken hela 1a filmen. 2a filmen sov jag i kanske 20 minuter och 3e filmen var jag faktiskt vaken hela. Tror ingen kommer bli besviken på Eclipse, den var typ exakt som jag förväntat mig. Lite för snålt med blod bara... man märker verkligen hur de censurerar.. Fick höra att de gjort vargarna könlösa bara för att hålla ner åldersgränserna nere!! Så jävla löjligt, jag dör verkligen. De är djur ffs!!

På fredag går flyttlasset. ÄNTLIGEN ska vi få vår första riktiga 1:a handskontrakts lägenhet. Fyfan vad skönt det ska bli. Ett stort jävla problem ur världen. Nu ska jag bara komma in på utbildningen så är mitt liv komplett! :)

Nu ligger jag och dör i soffan. Är så jävla trött, sov bara 3 timmar inatt. Väntar på att min karl ska komma hem med lite käk åt oss, jag är för trött för att laga någonting, och han jobbar sent så nu köper vi hem. Ibland får man :P




2010-06-27
 17:24:05

We heart it



2010-06-15
 22:22:28

Matdagbok

Frukost: 1 glas filmjölk
Mellis: 1 tallrik fil + ½ äpple
Lunch: 1 kycklingfilé, 1 tomat, lite mozzarella, grillad aubergine
Mellis: Filmjölk + ½ äpple
Middag: Liite fullkornspasta med kött i tomatsås.

Bra matdag! :D (fast kanske lite väl mycket fil... risk att tröttna ganska fort)
2010-06-15
 22:19:31

Bra dag!

Sjukt bra dag idag.

Kom i tid till jobbet. Som var sjukt soft idag = var inte död när jag kom hem.

Träningen var sjukt kul, men jobbig! Gillade som fan iallfall.

Och sist men ABSOLUT inte minst, Ikaros, som varit försvunnen sen jag kom hem från England kom hem!! Lite smalare och jävligt hungrig, men annars precis som vanligt!! Undrar var han hållit hus?! Så glad att han är tillbaka även om jag inte vet vad vi ska göra med honom ännu :(
2010-06-13
 21:48:44

Match

Idag var det match!

Vi hade för engångsskulle massor med spelare. Hela fyra stycken på bänken. Alltså, åh vad skönt det kändes! Så himla härligt att veta att man inte var TVUNGEN att hålla hela 80 minuter. Jag visste att jag inte skulle få spela hela matchen. 3 kratsare och jag är ju grymt otränad, och har dessutom spelat tokdåligt de senaste matcherna... Men idag vände det äntligen! Vetskapen om att jag inte behövde spara på något, utan kunde köra 100% och bara ösa på gjorde världens skillnad. Jag körde som fan sprang, tacklades, ruckade... Jag tycker själv att jag hade en riktigt bra halvlek, trots några snea inkast och en missad tackling. Jag gav verkligen allt, och de sista 10 minuterna var jag faktiskt sjukt trött, gick tillbaka till att vara en fritidsjoggare på plan, sådär som jag varit i tidigare matcher. Joggar runt på planen, tittar på andra, men gör inte så mycket själv.

Nu SKA jag få en kondition. Jag SKA lära mig springa. Jag SKA verkligen det. Jag är peppad till tusen! Det är ju så himla mycket roligare att spela när man orkar!
2010-06-11
 11:40:39

Dag 2

Frukost: sallad med kyckling, riven ost och ceasarsallad.
Lunch: Mammas köttgryta med riven morot till
Middag: Först lite grillning vid rugbyn, men sne när jag kom hem var jag hungrig igen och åt kycklinggryta
Kvällsmål: Lite körsbär

Motion: 1 h promenad, 1 h rugby
2010-06-10
 14:29:59

Tjurruset 2010

Har sagt nu att jag ska springa Tjurruset i oktober. Kan ni fatta vad jag har gjort?! Jag har precis skrivit på min egen död. Jag kommer seriöst aldrig fixa det där. Om jag klarar det utan att fega ut kommer jag vara så fucking stolt över mig själv efteråt. 10 km, med riktigt tuff terräng.

Såhär står det på hemsidan om förra årets lopp:

"2009 avgjordes Tjur Ruset i Västerhaninge söder om Stockholm. Deltgarna i det loppet minns bäcken, sankmarkerna, sanden och kryphindret

2010 väntar nya utmaningar i Tjur Ruset. Vågar du ställa upp?"

Vågar jag ställa upp?

I HELVETE HELLER.
vada genom en iskall bäck?! Vem gör så frivilligt mot sig själv?!?!

Men nu ska jag tydligen ställa upp ändå. Jag pissar seriöst på mig av rädsla..
2010-06-10
 12:00:03

Dag 1

Frukost: Sallad på isbergssallad, gurka, riven morot, kyckling, riven ost och hemmagjord ceasardressing
Lunch: Omelett på 1 ägg och en skvättgrädde + baconröra
Middag: Kebabsalald + vitlöksbröd
Kvällsmål: kyckling + potatisgratäng.

Motion: 50 min promenad


Ja, som ni ser gikc dag 1 åt helvete, men det var ju bara uppvärmning!! Idag kör vi på riktigt ;)
2010-06-09
 14:37:44

Onsdag :)

Börjar köra GI/LCHF idag, skriver senare eller imorgon om hur det gått. Hittills känns det prima.

Var ute på en lång promenad i förmiddags, 1 timme gick jag. Borde egentligen ha sprungit, men  jag är för lat ibland... Satsar på att springa senare i eftermiddag/kväll. Ska fan göra det. Nu lovar jag det här på bloggen så blir jag liksom tvungen :D

Har fått tillbaka på skatten! Så himla najs att äntligen ha lite pengar, med betoning på lite dock :P Kommer nog bara få typ 2000 i lön den här månaden så det kommer gå till hyran... :( iallafall tänker jag försöka beställa mina glasögon nu, äntligen! mina gamla är så repiga att de inte går att använda längre. Så glasögon är prioritet 1 just nu!
2010-06-08
 21:41:49

2 år <3

Igår hade jag och Larry varit ihop i exakt 2 år.
Det firade vi med att gå ut och käka. Vi gick till Dollys steakhouse vid skanstull (gissa vem som fick välja restaurang ;)) Jag åt en 200 g oxfilé, sen fick man välja 4 tillbehör. Jag tog farmarpommes, guacamole, bearneise och en bönsallad. Allt var sjukt gott. Larry tog en 300 g entrecote och klyftpotatis, coleslaw, salsa och chilimayo. Båda var nöjda och blev stört mätta. Vi rullade därifrån och jag tog med Larry till Skybar där de har dyra drinkar men fin utsikt så att han skulle få se Stockholm ovanifrån :D

Vi gick vidare sen och kollade på ett helskumt band, och sen någon annan random pub innan vi åkte hem hyfsat tidigt ändå för Larry skulle ju jobba idag. Mysig kväll iallafall! :)






Godaste cosmopolitan jag druckit.  Inte sötsliskig som de kan vara ibland..

2010-06-07
 10:13:48

Helgen!

Fredagen var jag som sagt hemma hos Ida och drack rosé och grillade på hennes takterrass. Mysigt, men jäkligt kallt. Jag drog hem framåt tolv, kändes lagom för att orka med lördagen...

Lördag var det då dags för match. Masade mig ur sängen vid 9-tiden och laddade med havregrynsgröt och makrills-mackor. Sen begav jag mig till Bromma där vi spelade mot Enköping. 16 spelare hade vi skrapat ihop varav en hade feber, en bakis efter studentenfirande och flera som var halv-skadade. Enköping dök upp med hela 24 stycken.
Matchen var hård. Vårt spel hade sina ljusglimtar, speciellt mot slutet när vi endast hade 13 spelare kvar. Förlusten blev dock stor, 80-någonting mot noll.
Efter matchen stannade vi kvar och kollade på herrarna som vann mot södertälje i en väldigt jämn match. Efteråt åkte några av oss hem till Jenny för att umgås, dricka cider och äta massa sommarfrukt. Sen gick vi ner i en park nära Jennys hus där en i herrlaget fyllde år och hade fixat grillfest.

Idag har som vanligt varit en seg söndag. Larry föreslog att vi skulle packa en picknickkorg och gå ner till Årstafältet. Så vi fixade mackor och köpte lite fika och gick ner. Vi hann njuta kanske 10 minuter innan det kom ett svart jättemoln och förstörde allt. Vi gav upp och gick hem. Så himla värdelöst alltså.


2010-06-04
 12:49:20

Fredag :)

Jaha så var det en ny dag. Har hunnit med att springa lite på förmiddagen. 30 minuter blev det. Kanske inte så mycket, men det är iallafall något. Sen har jag kastat i mig lite lunch: ris och korvstroganoff toppad med lite parmesanost. Varför är det så himlans gott för?! Aja, tänker unna mig de här 3 dagarna som är kvar innan det  blir totalstopp. Som tidigare kommer jag skriva matdagbok... hjälper mig otroligt mycket nämligen.

Nu är det dags för storröj här hemma. Ser faktiskt förjävligt ut... ett berg av disk att ta itu med *suck*

Sen ska jag ta mig ner till Liljeholmen och gå på systemet. Ska inhandla vin till ikväll då jag ska hem till Ida och grilla och dricka vin. Tjejerna ska dra vidare ut sen men jag hoppar nog utgången. Brist på pengar, och sen är det ju match lördag så det blir nog bäst så ;)


Dagens Frukost: Rågform med lätta, kalkon och keso. + ICAs svartvinbär lightsaft. Mkt godare än funlight!

2010-06-03
 14:42:07

GI igen!

Måste ta tag i min vikt igen. På riktigt den här gången. Ska använda mig av någon form av GI/LCHF igen. Det är vad som har fungerat bäst för mig. Förra gången höll jag på i 2 månader och gick då ned över 5 kg. Riktigt bra om ni frågar mig. Till december borde jag alltså hunnit nå min målvikt som är 60 kg. På måndag börjar jag. I helgen tänker jag nämligen njuta av en hel del glas med vin :)

Såhär kommer jag iallafall att äta:


Kött
Kyckling
Fisk
Skaldjur
Ägg
Alla grönsaker i mängder
Mjölkprodukter
Nötter


Frukt (1 om dagen går bra!)
Mörk choklad
1 glas vin

Pasta
Ris
Potatis
Bröd
Godis
Glass
Chips
Popcorn
Läsk
Öl och Cider


Målet är att äta Frukost, Lunch och Middag + 2 mindre mellanmål.
Och att motionera minst en halvtimme om dagen.

På måndag kör vi!
2010-06-02
 23:38:12

Sex and the city.

Vill bara säga hur jävla trött jag är på SATC2. Den är överallt. Jag har inte sett trailern, och tänker varken se den eller filmen. 1:a filmen sög ju hårt. Skittöntig, ytlig och pinsam. Så varför skulle man vilja se 2an? För att titta på snygga handväskor eller? Och när ska folk inse att Sarah Jessica Parker är typ världens sämsta skådis?

2010-06-01
 17:23:54

1:a Juni

Har varit sämst på att uppdatera den senaste tiden...
Igår hade iallafall jag och älsklingen världens myskväll. Började med cider och vääärldens godaste räkpasta, sen drack vi det nya mousserande rosévinet Fresita. Det är lite sött och har jordgubbspuré i sig. Jag hatar vanligtvis allt vin som har ordet sött i sig, men det här var så himla gottigt! Vi åt jordgubbar till som var hur goda och söta som helst. Allt var bara gott och bra. Sen tittade vi på Batman begins, Christian Bale är så bra. Har lust att se the Dark Knight nu. Läderlappen FTW!

Nu ska jag snart på rugbyträning! Första på 2 veckor. Ska bli så himlans kul!

Och ikväll är det Desperate Housewives och dubbla avsnitt av Cougar Town!! Woho!

Åh jag är så glaaad, allt är så bra ibland! :D