2010-03-31
 22:11:18

Spring

Gud vad härligt det var igår med vårsolen! Tog en lång promenad nere på årstafältet och bara njöt av solen, det enda som var lite trist var mängderna hundbajs så man fick verkligen hoppa fram! Tänkte att jag var klar med tränandet efter det, men så fick jag se att det fanns en plats ledig på spinning passet, så kändes dumt att inte ta den! Sagt och gjort åkte jag dit och jävlar vilket jobbigt pass det var!

Är sjukt peppad nu :) träningssugen och äter nyttigt, asbra! Nu ska jag bli vältränad! :D

Blev lite seg idag när jag tittade ut imorse och såg det trista vädret. Har mest suttit vid datorn... Försökte dammsuga, men den ville inte samarbeta.. Vid 4 tiden mötte jag upp Ida och vi tog en joggingtur, jobbigt var det. Vi sprang ca 2 km innan vi blev för anfådda för att prata då gick vi över till gång och snackade massa skit. Nästa gång får vi nog fokusera mer på att träna kondisen o mindre på att träna munnen :D

Har bokat in ett spinningpass o ett corepass imorgon förmiddag, nu jävlar måste jag palla mig iväg på det bara. Skriver det här så jag känner mig tvungen ;) Ska svänga förbi hos pappa också o plocka upp min kamera, bloggen ser lite fattig ut utan bilder.



2010-03-29
 16:38:46

Måndag

Oj har inte riktigt varit så produktiv idag som planerat... hade tänkt gå en morgon promenad, men (inte helt oväntat) så sket sig det.. men åkte iaf till lileholmen vid 1 och gick på banken (som tog en hel jävla timme!), gick in på lidl och köpte bananen och kvarg och sen till ica och köpte krossad tomat (som inte ens fanns på Lidl?!) och vitlök. Blir spagetti och köttfärsås ikväll... som vanligt på måndagar! men det gör inget, är den perfekta maten när man kommer från träning! :D

Nu käkar jag lite mellis innan jag ska byta om och sticka. Smoothie på 1 banan, ett par skedar kesella och ett par dl mjölk.  och en macka m leverpastej.. det  fan det godaste som finns...
2010-03-28
 22:43:38

Veckans träning

Sitter och funderar över hur jag ska lägga upp träningen den här veckan.
Rugby imorgon är ju givet
och sen tänkte jag köra core och springa lite på tisdag förmiddag men sen vet jag faktiskt inte. Vet inte hur mycket jag kommer orka åka till Huddinge bara för att träna liksom.
Sen på Onsdagen blir det lite löpträning med idis, gud kommer dö, hon är en sån där jävel som typ har naturligt bra kondition? jag är en sån som har naturligt helkass kondition. En såndär som jublar efter att jag klarat 500 m. På riktigt alltså.

Förresten vägde jag mig igår morse. 75 kg visade vågen. Har gått ned 5 kg på en månad, trots ihärdigt svullande varje helg! Skönt det! Kanske är för att jag typ inte druckig nästan något under de här veckorna... förutom någon öl eller glasvin då och då. Oh well, hoppas nästa 5 kg försvinner på en månad till (eller mindre!!)
2010-03-28
 18:25:38

Söndagssegande

Jag och Larry bor hemma hos mamma just nu och ser efter hennes katt medan hon är i spanien, ganska skönt att bo lite för oss själv i ett par veckor, men man märker när man umgås för mycket med för lite att göra. Idag har vi hittills tjafsat om disken, utgång av sopor och vem som haft sönder tv:n :P (den funkar nu igen!)

Fyllde år i onsdags, var hemma och firade med oxfilé som pappa köpt och Larry tillagade, sjukt gott! Sen fixade Larry tårta, mumsigt! Blev bjuden på världens godaste sushi dagen innan av mamma också.

I present fick jag ett present kort på H&M av min faster, biljett till Laddy Gagas konsert i maj av mamma, pengar av pappa (som ska gå till lagning av min mobil!) och Larry har lite dåligt med pengar den här månaden men han fixade världens godaste middag och igår fick jag ett bodybutter från the Body Shop som luktar Lichi! Han har lovat att jag ska få något mer fint näste månad också :D

Nu ska jag väl återgå till den här urtrista söndagen. Dör seriöst av uttråkning... Vad ska man hitta på egentligen?

2010-03-23
 11:03:41

Träningssnack

Sitter och käkar lite frulle. Kaffe med mjölk och fiberberikad havregrynsgröt med färsk frukt, kanel och mjölk. Mums :D Ska snart till gymmet och köra lite core och konditionsträning. Det som är bra med konditionen är att den går relativt snabbt att bygga upp, man ser resultat så himla snabbt, iallafall om man är så jävla dålig som jag är. Klarade iallafall av att jogga 3 km igår (i pensionärstempo) men jag blir så himla glad när jag faktiskt märker att jag blir bättre! Nu ska jag försöka jogga 3km på gymmet också, förhoppningsvis i liiite högre tempo än igår iallafall. Nästa vecka tänkte jag börja köra lite intervaller också.

Ska träffa mamma lite senare och käka sushi! Har varit sugen på det hur länge som helst så det kommer bli skitbra!
2010-03-22
 11:16:41

men ÅÅÅÅH

Min mobil gick ju sönder i Sydafrika, så skickade in den nu när vi kom hem. Idag fick jag det här mailet:

Hej
Angående den inskickade mobilen

Tyvärr konstaterade vi att felets ursprung beror på åverkan.
Displayen är spräckt/klämskadad.
Detta tas tyvärr inte på garanti av tillverkaren då de anser att det inte är ett fabrikationsfel.

En reparation kostar 950kr totalt inkl frakt. Samtliga fel åtgärdas.


950 kr. Kul... verkligen. Precis vad jag behövde just nu. Vet inte om jag borde betala eller bara skita i den. Har ju haft den i mindre än ett år och har ju ett år kvar att betala av den också... Väntar tills löning och födelsedag så får vi se hur mkt pengar jag har då.


2010-03-20
 13:10:28

:)

Fredagen igår var rätt lugn. Jobbet ringde och ville att jag skulle jobba i 3 dagar nästa vecka, bra!

Sen stack jag iväg på Bodypump vid lunchtid, och ångrade mig starkt typ 5 minuter in i passet. Ville typ gråta under uppvärmningen. Kombinationen av rätt mycket träningsvärk, trötta muskler och att vara jävligt otränad var faktiskt hemsk. Det var så jääävla jobbigt, kunde inte ta ens en tredjedel av vikten jag klarade innan jag stack till Syd Afrika. På ett sätt ångrar jag mig så jävla mycket, men samtidigt kunde jag inte gjort så mycket annorlunda. Den enda lärdom jag kan dra är att inte sticka på så lång semester igen :P
Men men, på några veckor måste jag komma tillbaka. Kan inte röra mig idag, har riktigt jävlig träningsvärk. Så ska vila mig över helgen och på måndag blir det rugbyträning, o kanske lite lunchspinning innan dess.

Igår kväll var jag och Olivia hemma hos Ida och hade lite tjejkväll. Ida hade köpt ett våffeljärn och gräddade. Sen spelade vi Wii-balance board resten av kvällen, skitkul. Ångrar lite att jag sålde mitt Wii... men samtidigt, hur ofta spelar jag när jag är hemma liksom?

Näe nu kanske man ska försöka göra något produktivt...

2010-03-18
 23:04:00

Mars 18, 2010

WOOOOH vaknade och skulle vara lite nyttig och starta dagen med lite havregrynsgröt. Hällde upp i en skål, i med lite vatten och ska precis slänga in den i micron när jag ser något mörkt flyta runt i min tallrik. Kollar lite närmre och ser att det är EN LARV!!!!!!!!!!!!!!!! Så jävla äckligt. Mådde typ illa efter det, trotts att jag inte åt något, tur det!!
Satte mig iallafall med en kopp kaffe och läste klart Martina Haags bok "I en annan del av Bromma". Rätt underhållande, bra om man inte orkar läsa en speciellt svår bok, jag läste klart den på typ 2,5 h.

Efter frukosten stack jag iväg på lunchspinning, 45 min. Sjukt jobbigt var det, men också kul! Var en av mina favorit instruktörer som höll i passet också :) Peppad att gå på fler pass iallafall. Blir nog Bodypump imorgon... om mina armar kan sluta göra ont någon gång.

Efter det lodade jag mest runt hemma tills det var dags för lite rugbyträning :D
Sen hem, duscha, äta o nu sova.

Snip snap snut, så var denna dagen slut


2010-03-17
 19:23:32

Vår

Tog en promenad idag under eftermiddagen. Så himla skönt ute, börjar verkligen kännas som vår nu. Solen sken och snön börjar smälta.
Hade egentligen tänkt träna idag men hade så himla mycket träningsvärk att jag fick skippa det. Kan inte ens lyfta armarna över axelhöjd. Har iallafall bokat in ett spinningpass till imorgon förmiddag och sen blir det rugbyyträning på kvällen. Känner mig så fet och äcklig just nu, måste verkligen se till att komma igång med tränandet och äta lite bättre... har iallafall gått ner några kilo sen jag kom hem :)
Börjar bli rätt uttråkad över att vara hemma också. Får ta tag lite med jobbsökandet imorgon. Att arbeta då och då duger helt enkelt inte...

2010-03-13
 22:51:45

Lördag

Skitbra lördagskväll. Färdiglagad asgod middag när man kommer hem, ett glas gott rött vin, glass med hemmagjord chokladsås till efterrätt, lite sedvanligt svärande åt melodifestivalen och sen stupa i säng. Är helt slut nu. Har jobbat 2 veckor i sträck med bara en dag ledigt, förra söndagen. Behöver fan ledigt nu, bara en dag kvar och sen ska jag vila upp mig lite. YAY. Hatade förresten Anna Bengtssons låt, skittråkig. Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre. Sängen för mig!
2010-03-07
 23:21:09

Alice in Wonderland

Var och såg Alice i underlandet igår, bra var den, men hade väntat mig att den skulle vara mörkare och mer , så var lite besviken. Lite för mycket onda mot goda, men karaktärerna var fint gjorda. Älskade hur Anne Hathaway spelade den vita drottningen <3


Idag har jag bara vart hemma och tagit det lungt, har ju knappt hunnit träffa Larry under helgen så idag tog vi igen tid. Pappa lagade god mat och sen kollade vi på "Luftslottet som sprängdes" Den var helt okej tyckte jag, även om Michael Nyqvist ser lite sliten ut för att spela Micke Blomqvist. Noomi Rapace är därimot fantastisk.

Imorgon är det jobb igen som gäller, men inte förrän 12 så hinner fixa lite hemma innan dess. Om jag hinner ska jag väl iväg och träna också, om jag inte jobbar för sent...
2010-03-05
 22:16:09

Fredagskväll

och hela världen är ute och festar och har kul. Själv sitter jag hemma och dör av uttråkning. Känner mig typ ensammast i hela världen. Men men, är väl lika bra såhär. Är helt slut efter att ha jobbat idag, är ju verkligen inte van! Ska ju jobba imorgon också, skönt att vara fräsch då... Får väl hitta på något kul imorgon kväll. Har verkligen lust att gå på bio! Vill se Alice i underlandet, 3D.



2010-03-05
 10:22:04

wobidobi

Sitter och dricker lite kaffe, ska snart iväg och jobba. Ska bli skönt att inte behöva sitta hemma en hel dag igen. Vet inte alls hur länge jag ska jobba idag, men hoppas att det blir några timmar iallafall.

Lady Gaga's biljetter till Globen släpps tydligen idag, och jag har såklart INGA pengar. Gråter ihjäl mig.
Visst, jag är kanske inte VÄRLDENS största fan, men jag gillar verkligen 90% av hennes låtar, och hennes konserter verkar så jävla grymma! Men men... kanske får tag på biljetter senare eller så, den som lever får se...

2010-03-04
 10:32:47

Jaha

Så  var man hemma igen då... Lite blandade känslor. Mest känns det jobbigt för att jag inte har något jobb. Suttit hemma hela veckan och varit extremt uttråkad. Vet inte alls vad jag vill göra med framtiden heller. Allt känns bara sjukt jobbigt. Vet inte om jag vill fortsätta plugga eller om jag vill plugga något annat... Jag vet faktiskt ingenting just nu, hoppas bara att jag kan få ett heltidsjobb som jag trivs med ett tag så jag kan fundera lite över vad jag vill bli när jag blir stor.

Har åtminstone fått lite jobb nästa vecka, så blir åtminstone några tusenlappar nu, det är ju skönt det. Aja nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta en dusch, och se till att få något nyttigt gjort. Ska absolut INTE spendera ytterligare en dag vid datorn. Enough is enough.