2010-10-04
 14:53:54

Höst=<3

Har inte uppdaterat på ett tag nu. Är sjukt upptagen hela tiden känns det som. Helgen har varit busy. Åkte ner till skåne med laget fredag kväll, sov på hotell i Malmö och åt frukostbuffe=win. Vid 11 åkte vi vidare till Lund och spelade match mot Lugi. Vinst med 19-26. Så jävla skönt. Stolt över laget :D
Efter matchen var det dags att åka tillbaka till Stockholm. Var hemma halv 12.

Lördag var det dags att åka upp till Falun och gå på söta Leias dop. Superfint var det! :D God mat på mottagningen efteråt och kika på alla fina presenter dopbarnet fick, innan det var dags för den 3 timmar långa bilfärden hem igen. Sen myste jag och Larry lite och käkade rostade mackor med salami och tomat och tittade på Knocked up.

Idag var det dags att återvända till vardagen. Sovmorgon till 9, därefter till uni för föreläsning, vidare till affären för atta fylla på kylskåpet. Släpa hem aptunga kassar, röja igenom kylskåpet och kasta skitmycket gammal mat. Vidrigt var det. Måste bli bättre på att ta tillvara rester.

Nu ska jag fixa lite kaffe och sen är det dags att plugga lite! Har en reflektion att skriva och lämna in idag och sen är det dags att röja lite i lägenheten.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: