18 dagar kvar

Frukost: 2 stekta ägg, filmjölk
Lunch: Proteindrink
Mellanmål: 1 glas filmjölk
Middag: kyckling och sallad med gräddfilssås och fetaost.

Träning: 1 h Bodyshape

19 dagar kvar

Frukost: 2 stekta ägg, ett glas filmjölk
Lunch: 1 fylld paprika
Middag: färsbiff med fetaost och soltorkad tomat, sallad

Träning: 55 min spinning, 45 min core.

Skitskönt att träna igår. Idag blir det shape med mamsen, hon säger att det är skitkul och asjobbigt, så hoppas på det. Jag vill svettas!

Fan vad bra det går, jag är så jävla grym! :D

20 dagar kvar.

Gårdagen gick riktigt bra, det enda som blev svårt var mot kvällen, efter middagen då jag först var super sugen och sedan blev jag faktiskt riktigt hungrig, hade dock inte så mycket GI-riktigt hemma, och ville inte äta så sent på kvällen, så jag stod ut och väntade tills morgonens frukost.

Frukost: 3 kokta små ägg med majonäs
Lunch: Proteindrink
Middag: 1 fylld paprika, rårivna morötter
Kvällsmål: liten skål med filmjölk.

Har ingen lust att träna idag. Fanns inget pass jag är sugen på, försöker fixa med flytten idag istället.
Kör nog Core och spinning imorgon istället :)

Dag 1 - omstart (igen :D)

Som ni kanske märkt så har GI-bloggen typ dött. Men nu tänker jag försöka igen. I tre veckor. Slutspurten innan jag sitter på flyget.

Nuvarande vikt är 71,4 kg. Det är 4,2 kg mindre än startvikten, men jag har gått upp 1,2 kg under den
Vi får se var jag hamnar efter dessa 3 veckor, men målet är under 70 strecket. Jag längtar verkligen efter den där sexan på vågen igen!

Matdagbok:

Frukost: Äggröra på 3 miniägg + 1 glas vatten
Mellanmål: 2 skivor salami, 5 oliver
Lunch: Måltidsersättningsdryck.
Middag: Kommer bli kyckling fajitas. Jag skippar brödet och äter kyckling och röra med isbergssallad! :)

Träning: 45 min spinning.

Har faktiskt börjat gilla spinning igen, intervaller är grymt kul!

Jag har fortfarande inget internet hemma så kommer bli lite sporadisk uppdatering, men kommer försöka köra på iallafall!

Utan internet

Modemet till vårt trådlösa modem har pajat så vet inte hur länge jag kommer bli borta från bloggen. Har ätit skit dåligt denna vecka. Hade gått upp 400 g i onsdags :P nu vet jag inte alls. Men nästa vecka. Från o med imorgon alltså så lovar jag att jag ska skärpa mig.

Gått upp minst ett kilo

Har inte riktigt fått tillbaka diciplinen sen jag kom hem från Växjö, vilket inte alls är bra. Har gått upp minst ett kg. Tappar lusten att skriva matdagbok när jag bara fuskar, vill inte riktigt sätta det svart på vitt. Igår åt jag en brödskiva till frukost och chips på kvällen. Idag ska jag vara duktig. Har startat dagen med två hårdkokta ägg med majonäs och lite te. Får se till att boka in lite träning idag också, igår blev det lite körigt och jag fick hoppa spinningen.

Helgen

Har bara ätit skräp i helgen, men det var väl ganska väntat. Mcdonalds två gånger på 1 dag säger väl allt. Det blev förståss en hel del alkohol också. Inte bra, men nu är det jag som tar det lungt de närmaste helgerna.
Just nu är jag så grymt sugen på en köttbullemacka att jag håller på att dö. Tror jag kommer ge efter för suget och sen käka nyttig lunch och middag :P och så får jag se till att träna ikväll förståss! Antingen rugby eller Bodypump, har inte bestämt mig ännu... om det kommer många på rugbyn så åker jag dit.

RSS 2.0