2009-12-12
 12:33:50

Saturday

Jaha, köpte visst min mp3 spelare i onödan, för man kan tydligen sätta mobilen i offlineläge och ha den på på planet HAHAHAHA. Så jävla fail. Men skitsamma, batteriet kommer ändå inte hålla hela resan så det är nog lika bra. Tänkte lägga in twilight-böckerna som ljudbok på mobilen och sen massa musik på mp3n :D.

Idag är det pluggeli plugg som gäller, måste bli klar med hemtentan, fattar inte varför det går så segt för mig. Den ska bara vara drygt 1000 ord men det har ju tagit mig typ 4 dagar att skriva??? Aja, måste ju se till att det blir bra. Sen måste jag se till att packningen är 100% klar. Har tvättat alla kläder och så så nu ska jag bara se till att få med mig allt.
Ikväll ska jag träffa min favorit-Oliv och umgås lite innan jag åker, tror vi tar en fika eller något. Har lust att sitta flera timmar på något café sådär som man brukade göra när man gick på gymnasiet :)
Eller... det jag egentligen har lust med är en fet jävla festkväll med massor av drinkar och dans hela natten. Det var ett bra tag sen jag festade till det ordentligt. Har blivit så jävla tråkig och tar det bara lungt jämt. Skärpning på den, får ta igen det i Sydafrika!

2009-12-11
 18:01:39

Friday night

Har precis ätit mat :) Fläskkotlett med pommes och tomat/gurka/lök sallad och grönpeppar sås. Var supergott :)
Nu sitter jag och dricker lite rom och cola och pluggar fortfarande, går seeegt (uppsatsen är ju som sagt förbannad) kanske går bättre med lite alkohol i kroppen ;) haha nej men ska skriva till 8 och sen är det dags att krypa upp i soffan med lite chirre och kolla Idol-finalen! Första gången jag följer det på flera år, har väl inte direkt följt det slaviskt iår, men jag har kollat då och då. Har iallafall hejat på Erik hela tiden, han är så grymt duktig!

Här är en bild från jubileumsfesten på några av alla fina tjejer från laget. Jag i blå klänning :)

2009-12-11
 14:30:10

Hemtenta

Sitter och skriver på min hemtenta i Film and Media Transfer just nu, stoppade lite och kollade hur många ord jag skrivit hittils.... om man säger såhär: jag ser det här tecken på att den här uppsatsen har en förbannelse över sig. JAG KOMMER ALDRIG BLI KLAR!!
2009-12-08
 15:17:32

:D

Fyfan e så jävla trött idag. Kan knappt hålla ögonen öppna. Sov skit dåligt inatt. Vaknade minst 100 gånger. Trodde inte det var sant när klockan ringde imorse klockan 8. D:
Var ett tag på universitetet och gick på ett seminarium och plockade upp lite grejer sen åkte jag till centrum och lunchade med älsklingen, käkade en asgod fisk och skaldjursgryta med aioli. ÄLSKAR aioli!


Aja köpte en mp3 spelare idag :) kostade bara 200:- Det är typ en kopia av en ipodshuffle, fin iaf...köpte de lila. Duger för mig, kom nämligen på att man inte får ha mobilen på på flyget och 10 timmar utan musik känns ju jääävligt tråkigt. Skönt också när man ska sova att slippe lyssna på flygplans motorn.

Nu har jag krypit upp i soffan med lite ischoklad och datorn och försöker fixa lite spellistor till mp3n :D

Kommentera med era favoritlåtar just nu så jag får lite tips!

Vill gärna ha mer än 3 låtar på den här lille jäveln.
2009-12-02
 12:09:40

Onsdaag

Blöööh har så jävla tråkigt... typ en miljon grejer som måste fixas innan vi åker och jag orkar inte sätta igång med något. Ska iallafall iväg nu så slipper ha dåligt samvete :P Måste hitta en klänning till Lördag också! Har typ panik över det...Hittade en fin på rea, men fick lite häng tuttar i den haha så den fick stanna där.. GAAH blir ta mig tusan galen.