2009-11-29
 16:29:58

1:a advent

Nu är vi flyttade och klara och bor hemma hos pappsen i ett par veckor innan det bär av till en ny kontinent!

Idag har vi jagat runt på stan hela dagen och köpt julklappar till pojkvännens familj. Det är verkligen sjukt jobbigt att springa runt på stan. Man sitter aldrig ner och vilar. Hur som helst hade de någon slags julmarknad med massa mat från olika länder, jättefint var det. Vi köpte någon fransk macka med smält ost och skinka. Ungefär som pizza. Den såg godare ut än den var, men mätt blev man.
Vi hittade presenter till alla vi skulle och jag köpte ett par nya leggins. Sen köpte vi ryggsäckar som vi ska ha i Sydafrika. Nu är vi båda helt utslagna. Pappa och ett par kompisar till honom håller på att laga mat och sen ska vi se på "el classico", eller jag kanske kollar en liten stund och sen fortsätter jag nog med lite Glee. I'm hooked haha.
2009-11-26
 10:06:43

Internet hemma igen :D

Så jävla skönt alltså.
Men jag är så jävla trött på 3. Gick dit igår för att hämta ut vårt modem som skulle vara klart. På pappret står det att de har bytt ut det mot ett nytt, men istället för att byta ut den så har de skickat med samma jävla gammla skitmodem som är helt dött. Så det måste skickas tillbaka nu för att vi ska kunna få ett nytt. SUCK!!! fick iallafall ett lånemodem som funkar skitbra. Det är ett av de där gamla, stora, vita, runda grejerna. Gillar den faktiskt bättre än vårat. Känns så mycket mer tåligt! Oh well, väntar med spänning på vad som händer.

18 dagar kvar till sydafrika!!! Fan vad jag längtar, är så himla trött på det här mörkret.



2009-11-24
 14:58:03

Glee

 

Börjat kolla på en ny serie, Glee som går på TV4 på torsdagar 21:00. Missade förra veckan eftersom att jag var och kollade på New Moon då, så kollar på andra avsnittet nu.
Gillar verkligen vad jag sett hitils. Sitter och ler under hela avsnitten och skrattar till och med högt flera gånger. Visst karaktärerna är sterotypa, men serien är verkligen härlig, och framförallt rolig!
2009-11-23
 15:46:04

Hata 3

Fortfarande inget internet så långt ögat kan nå... gick in på en sida där man ska kunna följa sitt ärende, men där står bara att mitt modem lämnat butiken vilket var den 12:e november. När jag lämnade in mitt modem sa de att det skulle ta ca 2 veckor, imorgon är det precis 2 veckor sen jag skcikade iväg det. Om de inte ens har mottagitt det på verkstaden så är det jävligt oroande. Väntar ett par dagar till sen blir jag väl tvungen att ringa dem. Å andra sidan kommer vi ändå bo hos pappa from Söndag, så då kommer vi ju ändå inte använda det där. Kanske är lika bra att vi är utan internet så att vi kan komma igång med vårt packande. 6 dagar till flytt och vi har inte ens börjat. Blir bara jävligt irriterad på att det ska ta sån jävla tid.

Förresten har jag börjat mitt GI-ande igen, läs på GI-bloggen

2009-11-23
 15:39:28

New Moon

Var ju på midnattsvisning av Twilight och New moon i torsdags, det var helt galet! Jag hade ju bara sett Twilight en gång tidigare och tyckte verkligen att det var kul att se den igen, men alla andra på bion var helt galna! Av 500 pers i salongen var kanske 10 killar. Resten var hysteriska fangirls. Jag kände mig uråldrig, eftersom att medelåldern låg på 15. Under hela twilight satt tjejerna och skrek så fort Edward var i bild. Det var verkligen helt hysteriskt. Jag tyckte mest de var underhållande, störde mig inte så mycket, vet mycket väl att ifall jag skulle varit i deras ålder när Twilight kom ut skulle jag sitta där själv och sucka i kyss scenerna, jubla när edward tar av sig tröjan och kunna alla replikerna utantill.

När New moon sen skulle visas hotade personalen med att stänga av filmen ifall folk skrek. Skrikandet reducerades markant efter det (även om enstaka rop fortfarande hördes) och de som satt närmast en mumlade fortfarande om hur snygg edward var, och nu också jacob som knappt fått någon uppmärksamhet under den första filme (inte så konstigt, med tanke på hur han förändrats)

Trots galna fangirls hade jag en jäkligt kul kväll. Gillar verkligen filmerna. Visst de är komerciella och kanske inte precis djupa. Men jag gillar de verkligen. De är så himla roliga, har bra skådisar,  och jag måste faktiskt erkänna att en hel del av dem är riktigt attraktiva. (INTE Robert Pattison dock, hans näsa är ju helt sne!)
Tycker faktiskt att filmerna är väldigt mycket bättre än böckerna. De är verkligen underhållande! Nu kan jag knappt bärga mig tills nästa film!



2009-11-18
 14:07:36

Days

26 dagar innan jag och min älskling åker till Sydafrika, I can't wait! Kommer verkligen bli så jävla kul.

10 dagar innan vi flyttar ut från lägenheten. Grejerna kommer stå hos pappa medan vi är borta.

1 dag innan jag ska gå och se midnattsvisning av New Moon. De visar Twilight först och sen New Moon vid midnatt.
2009-11-18
 13:46:46

Teknik-mördaren

Vet inte vad som är fel, men jag måste ha mest otur i hela världen. Inom loppet av en månad så har vårt mobila bredband gått sönder, min laptop totaldött, och Larrys laptops laddare slutat fungera. Kan det bli värre?

Visade sig dessutom att laddaren inte går på garanting, woho. Men hittade en laddare som kostade 300 på internet så ska väl beställa den.

Hata jävla teknik som aldrig fungerar. Hoppas modem-helvetet kommer tillbaks från lagning snart också, inte för att det hjälper om man inte har någon dator att använda det på...
2009-11-13
 14:53:45

wohi

Fyfan hatar att inte ha något internet hemma :( Så himlans tråkigt. Sitter hemma och spelar sims och tittar på TV hela dagarna... eller kanske inte då. Har mest pluggat denna vecka, men nu har jag 3 veckor som e rätt lugna. Kanske ska försöka förbereda mig ordentligt inför kommande seminarier då för en gångs skull hinner aldrig annars.

Idag har jag spelat sims i 2 timmar, druckit kaffe med mamma och nu är jag hemma hos pappa och uträttar några ärenden via internet. Ikväll ska vi till Liffeys och kolla på rugby. Sydafrika spelar mot Frankrike. Har typ inga pengar så ska hem direkt efteråt. Jag ska förresten upp och gå på boot camp imorgon bitti! Kommer nog dö! haha, hoppas det är kul.

Såg förresten första avsnittet av Glee igår, den verkar som att den kan bli riktigt grym! Ska försöka komma ihåg att kolla nästa vecka. Annars får jag väl vänta tills internet e tillbaks.

2009-11-09
 14:26:17

Halloween 2009

Fortfarande inget internet hemma. Hemma hos pappa nu för att plugga lite så passar på att uppdatera med några fler bilder från Växjö.


Såhär såg jag ut. Jag ville vara något slags 50-tals filmstjärna-aktigt, vet inte om det lyckades så bra haha.

Linn var en hamster. Så jävla söt


Hanna var en pumpa. Hennes mamma hade sytt klänningen. Så sjukt duktig.

Hanna och Arri :D

På dansgolvet. Försökte ta bilden där alla var snyggast haha. Man brukar inte bli så snygg när man dansar.

Sen var det dags att gå hem och sova.
2009-11-04
 10:15:06

Har vart lite seg på att uppdatera :D

Orkar inte skriva så mycket, dricker te och väntar på att ett okänt paket från DHL ska komma. Sen ska jag in till stan och köpa en liten bok.

Här kommer lite bilder från Fredagen i Växjö ^^


Färdig fixade :D


Flygande ekorre :O


Hamster-Hanna och hennes kära syster


Söt-Linn


Moi


HAHAHA
2009-11-02
 11:12:32

woho

Nu är jag hemma från Växjö, hade skitkul! Tog lite bilder... men hittade inte kamera laddaren när jag skulle ner och visste att den hade lite batteri så ville spara kameran till lördagen men då glömde jag typ ta några bilder HAHA tog bara några misslyckade på dansgolvet... visar sen :D har några mobil bilder också, men de är typ på när linn trycker sig mot en vägg...