2009-09-24
 23:13:46

Torsdag

Fyfan vaad kallt det är. Fryser ihjäl här i lägenheten :S fast jag har tjocka leggins, varm tröja och filt på mig...

Var och tränade bodypump idag, riktigt jäkla jobbigt! Glömmer alltid bort ungefär hur mycket vikt jag kan ta så får gissa lite och tja... det blir ju inte alltid rätt om man säger så :P Tror att jag kommer ha träningsvärk imorgon iaf.

Imorgon måste jag gå upp 6.30. Fyfan alltså, pappa ska hämta upp mig 7, vi ska åka till landet och hämta upp lite grejer.

Dags att sova nu så jag orkar upp imorgon!!
2009-09-23
 17:59:30

Polaroids!

Skippar träningen idag, min träningsvärk e värre än igår, kan typ inte ens gå idag och sen har jag ju massor med plugg... blöh har ingen ork.  Men måste ta tag i det!

Blir pizza till middag idag, ingen av oss orkar laga mat och jag har ju faktiskt inte käkat snabbmat på flera veckor så tycker jag är värt en liten pizza, på måndag ryker ju allt sånt! Ska nämligen köra en stenhård GI-diet i 2 veckor och se om jag går ner något. :)

Här är lite polaroids! :P Sånt himlans gulligt program!


2009-09-22
 12:36:31

Tisdag

Det är riktigt höstväder idag, perfekt för plugg med andra ord! Måste verkligen ta mig i kragen och bli klar med bok helvetet. Ska fixa lite te och krypa upp i soffan med boken så fort jag skrivit klart det här ^^

Struntade i Coren idag, hade ingen träningslust alls, men jag gick på box igår. Var riktigt kul faktiskt. Sjukt jobbigt att hålla upp mitzarna! Har världens träningsvärk idag, härligt! Ikväll blir det bodypump!

2009-09-21
 20:40:10

Jag är med och tävlar!

2009-09-21
 16:21:08

meee


Hur jag ser ut när jag går hemma och lodar ;)

edit: mitt ögonbryn e verkligen helt cp.. T_T
2009-09-21
 16:18:25

Träning denna vecka...

Har inte gjort något konstruktivt alls idag. Blir besviken på mig själv. Ska sätta mig ner en stund och läsa Förnuft och Känsla som jag måste vara klar med tills på torsdag. Kanske kan få mig att känna mig lite bättre iallafall.
Ikväll blir det box med sanna, ska bli kul, jag har ju verkligen inte tränat ordentligt på typ 3 veckor, men den här veckan tänker jag köra!

Såhär ser veckans planering ut:

Träning Skola
Måndag Box 18.00 Ledig
Tisdag Core 12.00 BP 18.00 Ledig
Onsdag Rugbyträning 1-3
Torsdag Bodypump 18.00 1-3
Fredag BP?

Har inte bestämt vad jag ska träna på fredagen, men något måste det allt bli! Det finns BP på dagen eller spinning och core på kvällen... hmm känns dumt att köra BP två dagar i rad. Power pilates kanske? haha kanske skulle vara kul att testa iaf!
2009-09-20
 15:31:55

....

Lördagen var riktigt jobbig. Morgonen inkluderade brännskador, mental breakdown, tårar, och allmänt kaos. Kom iväg till matchen som vi vann mot Lugi, Lund med 36-27. Härligt!
Efteråt åkte jag hem o käkade lite, vilade och fixade mig innan det blev dags att åka mot stan och till the Liffeys. Vi käkade middag där, jag beställde en cesar sallad som var apgod. Middagen var supernajs med trevligt sällskap. Därefter blev det lite segt för min del, var nog inte på något riktigt party humör så drog hem tidigt vid halv 1.

Har typ inte gjort något alls idag. Borde fixa med tvätt och plugga. Så nu ska jag göra det...
2009-09-18
 10:21:46

punkter

Möööh ska snart till universitetet, orkar inte. Så jävla långt att åka T_T. Har fått ett munsår och ena halvan av min underläpp har svullnat upp så att den är dubbel så stor som den andra, snyggt! Hoppas bara det inte blir värre T_T

Olivia fyllde år igår, så var hemma hos henne och åt världens godaste tårta och träffade folk jag inte sett på aslänge! ^^

Ikväll har pappa någon slags grillkväll så ska dit med Larry och kanske en kompis till honom.

Imorgon är det match, som vanligt på lördagar och efteråt tänkte vi tjejor ha en avslutningsmiddag på Liffeys, men om jag ser ut såhär, eller värre vet jag inte om jag har lust att gå dit...

Yay för bilder utan hals :)

2009-09-16
 13:56:48

Onsdag

Var och hade körlektion på körskolan imorse. Efteråt gick jag runt lite i centrum och kollade runt. Har inte så mycket pengar (hata studentekonomi) men köpta några små saker jag verkligen behöver :P
Schampo, nagelacksremover, deo och hårspännen.


Köpte hem lite lunch från Subway, har aldrig köpt därifrån förut, men allt jag kan säga är att det måste vara beslutsångestens paradis..... Först måste man bestämma hur stor macka man vill ha, sen måste man välja bröd, "kött", grönsaker, dressing och sen om man vill ha tillbehör, allt det här är jävligt svårt om man aldrig vart där förut. Hur fan ska jag veta vilken dressing som passar ihop med teriyaki kycklingen??? Oh well, blev bra till slut, god macka! :)

Vilar lite nu, borde plugga och diska.......bleh, sen blir det träning ikväll woho! :D
2009-09-15
 21:51:51

Buzzer Beat

Jag älskar verkligen en japansk TV-serie som sänds på japansk tv just nu. Buzzer beat heter den. Det bästa jag sätt på länge. Såg just avsnitt 9, bara ett avsnitt kvar. Gaaah sista avsnittet sändes ikväll i Japan så nu väntar jag bara på att det ska komma fansubs så man kan förstå vad de säger, det brukar ta en 3-4 dagar innan de kommer upp.

Kamiya Naoki is a young player from a professional basketball team. But due to his relatively smaller size and his tendency to crack under pressure, he is unable to show his true skills on the court. Meanwhile, Shirakawa Riko is a cheerful, strong-spirited music college graduate aiming to become a professional violinist. One day, Riko finds Naoki's lost cell phone on a bus, and their meeting begins a friendship that eventually turns into love. However, Naoki was already considering marriage with his current girlfriend. And it doesn't help matters that Naoki's coach has fallen in love at first sight with Riko! - Tokyograph

Låter mest töntig i den texten, men den är verkligen hur bra som helst faktiskt. Man kan kolla strömmande på den här sidan. Eller om man vill ha lite bättre kvalitet/spara avsnitten på datorn så kan man ladda ner via torrents här.

2009-09-15
 13:15:43

oh happy day

Sitter på universitetet just nu (eller säger man i? Låter också hel konstigt :S) Har ett 2 timmars hål.. Har suttit och pluggat lite phonetics i en timme, så ska snart gå och värma min lunch, var för en gångs skull duktig och tog med matlåda. L gjorde världens godaste gryta igår som jag ska äta med min bästaste quinoa! Hittade även en oöppnad cola light som någon hade glömt, gjorde en bra presentation och kom i tid till lektionen, det här är helt enkelt en skitbra dag! Det enda dåliga som hänt var att jag glömde äta frukost... helt stört. hänt två dagar i rad nu. Klär på mig, fixar mig, samlar ihop mina böcker och drar. När jag går kommer jag på att något känns konstigt - jaha har inte ätit något......... Jag är ALLTID ALLTID hungrig när jag vaknar. Älskar att äta frukost, och ändå, på något sjukt sätt GLÖMMER JAG DET! Fick köpa en svindyr (men rätt god) macka istället.... oh well, mot micron!
2009-09-14
 23:04:50

Måndag

Åkte till universitetet och hämtade upp en kursbok på förmiddagen. Sen mötte jag upp pappa vid 11 och övningskörde lite. Kom hem vid halv 2 och har pluggat som en galning sen dess. Fick massor gjort :) Ska ha en presentation imorgon, vet inte ens om jag skrivit om rätt topic, men jag hoppas det. Har iaf satt ihop vad som kan vara världens fulaste powerpoint ^^"

Imorgon blir det universitetet hela dagen, sen lite plugg och kanske kommer jag iväg och gymmar lite... skulle vara skönt, har inte tränat på 2 veckor ju.



2009-09-12
 15:51:45

Blubb...

Bloggade inget igår, hade inte riktigt tid.. Igår var jag egentligen bjuden till en kompis födelsedagsfirande, men eftersom jag skulle till helsingborg tackade jag nej. Nu blev ju helsingborg inställt, men jag beslöt mig för att stanna hemma för att inte riskera att bli sjukare, är så jävla trött på att hosta!

Larry bjöd hit Sanna o Matthew o vi drack lite vin o öl, grillade och lekte charader. Svinkul, om det inte vore för att vissa försökte fuska hela tiden... jag är dock för bra för att behöva fuska ;)

I morse vaknade jag med världens huvudvärk.. så himla konstigt, var inte speciellt full när jag gick o la mig. Gick upp en stund med larry tills han åkte vid 11.30, då gick jag och la mig och sov till klockan 3 XD, var ashungrig när jag vaknade och käkade lite cola, chips och grekisk sallad till frukost... Nu ska jag nog försöka klä på mig och masa mig iväg till affären, skulle ju vara kul att få se lite dagsljus idag iallafall.

L ville gå ut ikväll men jag har ingen riktig lust. Satsar på att ha kul nästa helg istället, hoppas han ändrar sig och vill stanna hemma med mig och mysa istället :D

 

2009-09-10
 16:07:15

Sådärja

Nu har jag vart å shoppat skor. 750 kr fick jag punga ut med. Inte billigt precis, men 3 par skor blev det iallafall. 2 par till vardags 1 par till fest.


Dessa var tydligen från barn avdelningen såg jag på hemsidan, men skitsamma jag gillar dem XD
Favoriterna. Så jävla snygga. Inte super sköna, men ett par drinkar så går det nog en kväll!
2009-09-09
 09:36:41

Skor

Behöver köpa nya vinter skor... tror att det blir att köpa 3 par från skopunkten... de har visserligen rätt dålig kvalitet, men å andra sidan är det så mycket roligare med 3 olika par man kan alternera med, å de håller ju längre då också!

Var inne på deras hemsida och gjorde ett litet kollage med alla jag gillade :)

2009-09-08
 10:19:05

bzzzzzzzzzzzzz



Har vart vaken i drygt en timme. Blev inte riktigt så mycket plugg som jag tänkt mig, men endel blev gjort iallafall. Har inga lektioner förrän klockan 2, så ska äta lite och sen får jag plocka fram böckerna igen. Har insett att jag har en hel del att få klart de närmaste två veckorna.

Tränade inte i måndags, måste bli sjuk. Hostar ju heeela tiden, jag hatar det :( men vila idag med så sätter jag igång lite lungt på onsdag med rugbyträning... om det känns bra kanske jag kör lite BP på torsdag...
2009-09-07
 17:28:42

Ny header

Så jävla trött på min gamla header så gjorde denna på typ 5 minuter... blev lite slarvig, men den får duga så länge...

Vad tycks? :O
2009-09-07
 09:40:28

The reason some girls stay single

Haha förresten, ni måste lyssna på det här om ni inte redan gjort det. Så jävla kul.

The story is this: a girl was out with friends having drinks on King St (in Toronto ). This guy approaches her and won't leave her alone -saying how cute she is. She finally gives in and hands the guy her business card to get rid of him.
This is TWO voicemails this guy left. This goes down in the history books - especially the second voice mail.
After hearing them you can clearly see why she didn't call him back - instead she called in to the Z103.5 morning show & had them play this on the air.
Ladies: He is out there... :)


2009-09-07
 09:34:42

Måndag morgon - Ledig ^^

Vaknade för en halvtimme sen av att L ringde.  Nu ska jag käka lite frulle. Tror det blir onyttigt rostbröd och en stor kopp grönt te :D

Så här ser planerna för dagen ut idag:


Plugga! Har inte öppnat böckerna sen jag blev sjuk. Får inte komma efter, så det blir till att plugga idag!

Övningsköra + hjälpa pappa med att tömma hans dator på virus.

Städa+ tvätta lite. Alltså gud. Aldrig trodde jag väl att det var så här mycket jobb att bo själv. Tvätten och disken är en never ending story det spelar fan ingen roll hur ofta man gör det, 5 minuter senare ser det lika jävligt ut igen.


2009-09-06
 21:04:24

Lördag

Igår blev lite annorlunda än planerat. Jag och Teddie fixade maten innan matchen, korvstroganoff blev det och en "köttfärsås" till veggisarna. Sedan tänkte jag vandra ner till planen och titta på när de andra spelade eftersom att jag är sjuk. Hade inte ens tagit med mina grejer eftersom att jag visste att jag skulle bli sugen på att spela och snöra på mig dojorna. Så sant som det är sagt. När vi kom ner till planen visade det sig att vi hade kort med spelare så kunde inte motstå frestelsen att spela! Karin var snäll och skjutsa hem mig så jag skyndade mig och hann tillbaka precis till matchstart (vem behöver sånt där som uppvärmning.. verkar ju helt onödigt!)

Pallade bara att spela i 20 minuter innan jag kände att jag höll på att svimma typ. Då gick jag av. Vi förlorade stort med 0-37. Skittrist. Halva laget ligger ju sjuka med flunsan. jävla epedemi!

Kvällen spenderades hemma med film. Vi hyrde Marley & Me = bättre än jag trodde. Riktigt rolig faktiskt. Sen hade larry hyrt entil film som var så jävla dålig, minns inte ens vad den hette, men de hade lyckats få med typ alla klyschor som finns. Vi somnade båda två efter 20 minuter hade gått haha. Ändå mysigt med en riktig hemmakväll, var så länge sen. Nästa helg ska jag ju till Helsingborg o spela så vi kommer inte ses mycket då och i veckorna ses man ju knappt alls förutom ett par timmar per kväll då båda är trötta.


2009-09-04
 21:56:56

Foooood

Så jävla god quinoa/tonfisk-sallad jag käkade till middag här om dagen. Riktig jävla matorgasm!
2009-09-04
 19:25:38

Fredagsmys

Blev lite ändringar i dagens plan. Låg i sängen till halv elva, sen ringde pappa o fråga om jag ville övningsköra. Så jag körde hem till min faster och var där ett tag, sen åkte jag hem till pappa, fixade lite med deras dator.. uppdaterade antivirus programmet, fixade med brandväggen och gjorde en antivirussökning. Som tack blev jag bjuden på middag :D Chilensk soppa blev det.

Nu ska jag fredagsmysa med mig själv. Älsk har övergett mig och åkt till några vänners landställe, han ska sova över där. Jag var också inbjuden, men eftersom att jag är sjuk så bestämde jag mig för att stanna hemma och kurera mig, hoppas fortfarande på att bli frisk nog att spela lite imorn!



2009-09-04
 00:36:57

Fredag

Plan för imorn:

Sova läääänge
Gå tilll affären och köpa goood frukost o massa tidningar o sen spendera större delen av dagen i sängen
Åka till Willys med pappa o köpa mat till matchen imorn
Mysa hemma framför TVn med bra film, grönsaker o dipp! :D
2009-09-03
 20:21:25

sjuklingen

Fyfan har mått så jävla dåligt idag... ingen magsjuka som tur e, men flunsan har jag allt! svettats hela dagen helt stört, men mår bättre nu. Älsk gjode kycklingsoppa thai-style, skitgott! Halva laget tjatar på att jag måste bli frisk nu, för de vill inte spela utan kratsare.....åh jag vill ju så gärna!!!!!!!!! gahhh måste bara bli av med helvetes hostan. Cyklade hem från pappa igår kväll, tog ca 5 minuter. När jag var framme hostade jag tills jag spydde, så jävla stört. Har fan aldrig hänt mig förut. Min fina adidasjacka :(

och nu lite mer grönt te med massa honung!!! och så kanske en liten hostmedecin-shot på det (när blev hostmedecin så jävla gott???)

2009-09-02
 12:04:35

Sjukdommar

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHDKFGJDFLKGJDLKFG

har blivit sjuk!!!!! (förkyld) NOOOOO Jag hatar hatar hatar. Dricker te som en galning och vill bara bli frisk nu!!! Det värsta är att larrys kusin som bor hos oss några dagar har blivit magsjuk!!!! alltså jag klarar inte av det här, jag är HELT paranoid. Spritar händerna var tredje minut och spritar ALLT inne på toan, köket, allt han tar på JAG VILL INTE BLI MAGSJUK! VÄGRAR BLI MAGSJUK! Usch det är så äckligt och hemskt och jag VILL VILL VILL INTE!

Måste ut från lägenheten, riktigt ser alla bakterier som flyger runt här inne, redo att atackera min redan försvagade kropp.
2009-09-01
 12:23:46

Uni...

Vi hade en skitkul träning igår, blev precis vad jag hoppats på, ruckar och mauls :D men stört jobbigt var det, men kul.

Nu sitter jag i biblioteket på universitetet, har precis haft första seminariet för terminen och gick därifrån med ett berg av läxor tjoho... ska till studievägledaren om 40 minuter, så ska försöka börja lite smått med att läsa lite texter så snart jag uppdaterat här...

Har en föreläsning i eftermiddag också, sen raka spåret hem och käka och vila lite innan jag ska iväg igen. Ska på bodypump med sanna ^^ haha jag kommer suga :P Har så jävla dålig koordination att det tar en evighet för mig att fatta övningarna, men om ett par gånger ska det nog gå!