2010-08-30
 21:59:49

first day in school

Jahopp, så var första dagen på sjuksköterskeprogrammet över.
Känns superbra just nu! Allt känns superkul och spännande. Vill tillbaka på en gång!


FÖ har vi tittat klart på dexter säsong ett.... jag är hooked! Vill se 2an nu, men det går seeegt. 100 mb bredband my ass! Ska fan ringa och klaga....





2010-08-28
 21:20:09

Saturday it is

Jobbade bara 3 timmar idag. Sen missade jag tåget hem för att spärrvakten inte kunde öppna grinden åt mig -_- så bestämde mig för att ta tåget åt andra hållet och åka in till stan.

Mötte upp Ida och hennes sambo där och vandrade runt någon timme och kollade på inredning innan de skulle på kalas och jag åkte hem.

När jag kom hem hade jag tur, för trinations matchen mellan Sydafrika och Australien skulle precis börja :D Var en riktigt spännande match, men sen spelade Sydafrika äntligen en bra match och vann.

Sen lagade jag och larry middag, korvstroganoff blev det idag. Nu har vi krypit upp i soffan och börjat titta på första säsongen av Dexter. Riktigt bra so far!


2010-08-28
 00:41:32

Webcam




haha hatar när skärmen speglar sig i glasögonen :P
2010-08-27
 19:06:33

Friday I'm in love

Var på IKEA idag med mamma. Så himla mysigt :)
Köpte två orkidéer och två andra blommor, lite krukor, förvaring, en lampa, doftljus, och lite andra småsaker jag inte riktigt kommer ihåg just nu.

Var inne på Jysk också och hittade ett billigt skoställ, som behövdes. Hittade äntligen en fin badrumsmatta också :D
Blöh, nu måste vi bara städa undan lite här hemma... Tog itu med klädkaoset i sovrummet nyss, men det är en hel del kvar att göra. Ska försöka ta några kort på våran lägenhet sen när vi städat iordning :P Allt är fortfarande inte klart heller. Inget är uppsatt på väggarna... känns så onödigt när de ändå ska tapetsera om här om ett par veckor.

Denna helg är rugbyfri så jag passar på att jobba lite lördag-söndag.. På måndag börjar plugget! :D


2010-08-26
 18:11:58

weheartit

weheartit.com

Sitter och tittar på Nyheterna och känner mig sjukt vuxen. Lite obehagligt egentligen, att lite nyheter framkallar såna känslor. Borde snarare vara självklart att kolla på det...

Har inte så mycket att göra, väntar på att Biggest Looser ska börja (därför jag tittar på nyheter haha)

Konstigt egentligen, att jag inte uppdaterar på veckor, och sen 3 gånger på en dag.

Uttråkning kallas det.

2010-08-26
 11:30:35

uttråkad= HUGRIG!

Blöh, måste hitta på något att göra.

När jag är själv hemma blir jag uttråkad.
Och när jag är uttråkad blir jag hungrig.

Eller inbillar mig att jag är hungrig iallafall.

Äter alldeles för mycket :(

Skärpning nu Matilda, Matilda.

Ska dricka te nu, det mättar.

Sen blir det soppa till lunch, mums!

2010-08-26
 10:30:05

En vardag

Sitter och kollar på mitt favoritprogram Doctors samtidigt som jag försöker hindra våra galna katter från att bita sönder kabeln till laptopen.

Härligt liv.

Tror att det är ungefär såhär att ha barn och vara mammaledig. Tror att jag skulle vara sjukt bra på det. Typ, sitta i soffan och titta på ointressanta program med ett öga, andra ögat på laptopen. Kaffekoppen i ena handen, dammsugaren i den andra, unge hängandes från tutten och en labrador sovandes vid fötterna. Ser det framför mig.

Om man kanske skulle ta och göra något konstuktivt de två sista dagarna man är ledig... innan studiehelvetet börjar menar jag.

Men nej, jag tror inte det.

Golvet får fortsätta vara skitigt

Kläderna fortsätta vara ovikta

Disken vara odiskad

Och toan ha bajsränder

Jag tänker nog bara ta det lungt

Som vanligt ungefär alltså


2010-08-09
 22:05:19

Attila Team Building Weekend

Alltså vilken helg det varit. Åkte ut på Ekerö till "Blue Lagoon" med rugbygänget för lite Team Building. Sjukt jävla kul var det... Rudy hade planerat hela dagen som innehöll lekar och uppdrag och självklart kangaroo court. Kvällen avslutades med grillning och fest. Kan nog säga med säkerhet att ALLA hade grymt jävla kul. Haha uppvaknandet på söndagen var epic dock. Allas ansiktsutryck HAHAHA

Fattar inte varför man alltid tror att man är så bra på alla sporter när man är full... fick typ 3 rugbybollar i ansiktet. Det gör ont kan jag ju säga.

Synd bara att vädret var jävligt pissigt... men å andra sidan märktes det knappt. Man tänkte verkligen inte på det. Låter kanske konstigt men så var det!




Bilder från Carinas Facebook

2010-08-02
 13:26:55

Helgen!

Spelade Stockholm 10's i helgen, skit kul var det! Tycker jag spelade riktigt bra under lördagen, och festen på kvällen var skitkul! Kanske lite väl mkt dricka bara... Mådde SÅÅÅ dåligt under söndagen. Mina knän skakade när vi skulle gå in i klungorna, huvudet dunkade, och i avblåsningarna funderade jag lite på att lägga mig på planen och vila lite. Men på något sätt klarade jag mig genom 1½ match. Kanske inte världens bästa prestation, men jag stod på benen iallafall! Stupade i säng när jag kom hem och sov i kanske 3 timmar. Sen kröp jag ur sängen, tryckte i mig lite pizza och fick ett samtal från Hanna som var fast i Stockholm och undrade om hon fick sova över. Kändes lite taskigt att säga nej bara för att jag mådde skit så fick försöka röja lite bäst det gick och sen kom hon och hennes kompis hit. Vi var väl inte världens bästa sällskap. Sa typ 4 meningar på hela kvällen haha. Sen däckade jag igen och vaknade inte förrän 10 imorse när alla hade stuckit.

Oh well, nu har jag tvättstugan och sen BORDE jag verkligen röja upp lite här hema, ser ju förjävligt ut. Jag borde också ge mig ut och springa om jag ska orka med något jävla tjurruset i höst. Har ingen lust med något av det....