2009-07-31
 23:18:20

Helg

Blir en massa rugby i Stockholm i helgen. Stockholm 10's äger nämligen rum. Ska bli skitkul! Så blir inte så mycket uppdatering denna helg heller utan mest rugby, lera och öl :)
Ska försöka ladda kameran och ta med ^^

NU: Duschen, sen sova...
2009-07-31
 23:16:02

Semester

Var sista dagen på jobbet idag :) Skönt på ett sätt men också lite tråkigt, kommer sakna jobbet, och på ett sätt även rutinerna. Vetskapen om att man är tvungen att kliva upp samma tid varje dag, inte bry sig om hur man klär sig eller ser ut. Kommer förståss även sakna de härliga arbetskamraterna. När jag slutade fick jag en cykel! Den är rosa med vita detaljer och om den vart lite mindre skulle den passa bra till en barbie. Jag älskar den!
2009-07-25
 13:57:46

Halmstad 2009 - Lördag, del 1

Vi tjejer hade bestämt oss för att köra på 80-tals tema :)


Så här snygga var vi!

Emelie alltid så jävla skön

Vi värmde upp i 80's-style

Nattas snygga byxor!

Sötnosar! Jenny went all out med sitt snygga smink, som mirakulöst satt på hela tiden!

Emelies bling-bling-tänder XD

HAHAHAHHA bästa bilden. Så jävla koncentrerade. Vi skulle försöka blåsa bubblor med våra hubba-bubba XD


2009-07-25
 13:05:23

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Var och såg nya Harry Potter filmen igår. Har verkligen fått jobba hårt för att hitta någon att se den med. Larry vägrade. Och de jag känner som ville se den hade redan sett den :( Till sist fick jag Ida på mitt jobb att se den med mig, för hon ville gärna se den igen.

Åhh vad bra den var. Jag älskar verkligen Harry Potter. Tråkigt att det bara är en film kvar, eller två då eftersom att de ska dela upp den, och sen är det liksom slut. Det där som jag har gillat i 10 år... Minns första gången jag läste 1:a boken. Jag var 11-12 och låg hemma sjuk, och mamma lånade hem de två första böckerna, som var de enda som fanns ute, hem till mig. Jag låg uppe hela natten och läste första boken, nästa dag slukade jag den andra och sen började en lång väntan inför den tredje boken. Sedan dess har böckerna, och senare filmerna inneburit en ständig längtan och njutning, för de är verkligen guld. Böckerna är välskrivna, spännande, och humoristiska, filmerna likaså.

Jag håller på och läser om den 6:e boken just nu eftersom att jag inte kom ihåg så mycket från boken när jag såg filmen, och då tänker man på små detaljer som de ändrat i filmen helt i onödan! T.e.x när Slughorn förvandlar sig till en fotölj och Dumbledore genomskådar honom direkt... I boken är det för att han inte lämnat något dödsätar-märke, men i filmen beror det på att dumbledore märker att det är drakblod i taket... Så himla onödigt att ändra det? Spelar ju egentligen ingen roll... bara konstigt liksom.  I övrigt gillade jag verkligen filmen, de är verkligen välgjorda, skådisarna är bra ,speciellt Rupert Grint tycker jag är helt fantastisk! (blir dessutom snyggare för varje film)



,

Nu ska jag nog återgå till mitt HP-läsande. Ska iväg och kolla på en tri-nations match lite senare och hinka lite öl :)
2009-07-23
 21:51:24

Jobb jobb jobb...

Hinner/orkar typ aldrig uppdatera i veckorna när jag jobbar. Kommer hem vid 5, väntar på att älsklingen ska fixa mat åt mig. Käkar mat. Kollar mailen, FB, bdb....Kollar lite på tv.... Diskar. Duschar. Sover klockan 10 :P SÅ spännande är mitt liv just nu haha. Bara en vecka kvar med jobb, och sen är det två veckors semester innan jag blir en slav under böckerna igen. Längtar inte!!

Bara en dag till helg. Vill göra något kul. Imorgon blir det förhoppningsvis lite träning och förhoppningsvis något skoj på kvällen. Lördag blir det kanske kika på rugby och ta ett par öl. Vill försöka klämma in lite Harry Potter-tittande (trotts att ingen vill gå med mig!!!) och bada och sola och mysa! :)


 
2009-07-19
 11:28:02

Söndag

Men jävla piss väder då.... helt mulet och tråkigt. Jag som hade planerat att vi skulle åka och bada idag DDDD: bajs också... Nu får vi väl... tja jag vet inte. Städa typ? Det behövs faktiskt väldigt mycket. Inte speciellt fräscht här hemma. Och så måste vi se till att tvätta lite. Tvättstugan svämmar ju över med kläder.

Nu ska jag gå och väcka älsk för jag har så himlans tråkigt :P
2009-07-18
 18:24:42

God kväll





Nu sticker jag till en park och hinkar vin :)
2009-07-18
 10:51:15

Halmstad 2009 - Fredagen



Jag, Emelie, Teddie och Natta åkte i en bil. Nattas kille Magnus var med också, men han fick inte vara med på bild för det blev för jobbigt  att få det snyggt med en femte person. XD



Vi förade lite i bilen och hade faktiskt skitkul på vägen ner :D
När vi kom fram till hostellet så bytte vi bara om och fixade oss lite innan vi drog ner på stan.



Tydligen dansade grabbarna på fredagskvällen?!? (BTW club moskva!! HAHAHA)
Själv var jag rätt dragen. Minns att jag och Katta hade ett givande samtal på tjejtoan hur länge som helst haha... och det spöregnade när vi stod i kön för att komma in på jävla fox and anchar... snygg man blev!
Paolo hade skrivit en skit kul kommentar på facebook till bilden längst ner:
"Ja,vad ska man säga, Rasken (men sina röda psykoögon) ser ut att vilja ha mig och Larry ser avundsjukt på! Man var onekligen het kvällen innan drabbningen! Dagen efter, på matchen, fick jag mig en ordentlig tryckare av Larry, han är tydligen inte den förlåtande typen!!! ;-)"
garvade på mig när jag läste :P

Finns inte så mycket bilder från fredagskvällen. Jag glömde min kamera på hostellet och verkar inte som någon annan tagit några knappt heller :P

2009-07-17
 17:23:27

Alive

Upptäckte att jag inte uppdaterat på över 2 veckor. FAIL. Har börjat jobba, så det är därför jag inte har så mycket tid. Är alltid trött när jag kommer hem på kvällen.  Förra helgen var jag iallafall i Halmstad o spelade beachrugby. Var skitkul, som vanligt :D Är typ den roligaste rugbyturneringen på hela året.  Ska nog göra ett eget inlägg till det sen. När jag orkar haha, finns ju så många fina bilder!

Har inte så mycket att säga just nu. Ville mest berätta att jag lever. Ska försöka göra en ordentlig uppdatering senare ikväll.

PS. Vi har en katt hemma nu! <3

2009-07-02
 15:06:40

Sommarvärme

GAAAH jag klarar verkligen inte av den här värmen, håller på att smälta bort. Vill egentligen inte klara, för den här långa vintern har ju varit hemsk, men min kropp tål inte den här värmen. Jag får huvudvärk och blir på dåligt humör. Måste ligga vid en strand så jag kan åla mig i vattnet svalka mig var 5:e minut, men nu går ju inte det eftersom att jag brände sönder hela ryggen i tisdags och inte kunnat ta på mig en BH sen dess. Kommer väl flagna bort om 1 vecka. Kul! (fick skriva om "kul" 4 gånger för det blev bara kuk hela tiden :O)

Kan det inte vara typ 20 grader året om istället så är jag lycklig HUR överlever folk som bor närmre ekvatorn????

2009-07-02
 10:26:22

Juli härlig sommar är det då



Åh igår överraskade min karl mig med 3 rätters när jag kom hem från träningen! Åh så fint han hade fixat med dukning och tända ljus och allt. Det var en förlåt-middag för att han var så sur och grinig i tisdags. Men nu blev han förlåten.

Har ju inte uppdaterat på ett tag, men helgen var skit kul. I fredags var vi hemma och Sanna och Matthew kom över och drack ett par öl med oss och snackade lite skit.

 Lördag spelades det match i uppsala. Efteråt verkade ingen sugen på att gå ut förutom jag och Katta. Vi träffade hemma hos mig och förade lite, och så fick hon hjälpa mig att bestämma kläder. Sen tog vi tåget in till Stan och åkte till en uteservering, Lasse i Parken, som ligger ungefär där långholmen börjar. Asmysigt!! Ska lätt gå dit fler gånger. När det blev mörkt och kallt bestämde vi oss för att dra vidare, vi ringde upp grabbarna som befann sig på Liffey i gamla stan, så vi åkte dit och tog några öl med dom. Liffey stängde ett och då gick de av oss som var sugna på att dra  vidare till någon bar som låg lite längre ner på samma gata. Jag och Larry stannade ett par timmar innan vi kände oss klara för kvällen (aka aspackade) och hoppade in i en taxi.

Söndag spenderades i bakis-dvala med pizza och film.