2009-06-26
 17:51:14

Fredag

Har hjälpt mamma att flytta hela dagen. Hon bjöd på sushi som tack :)
Nu sitter jag hemma och dricker cider ska kanske komma hit lite folk senare. Imorn är det match. Ska bli 27 grader så borde egentligen fylla på med vatten istället för alkohol :P Tror jag tar ett glas vatten när det här glaset är uppdrucket!
2009-06-24
 16:01:03

Sommar

Kom precis hem. Har legat på en klippa vid vattned ett par timmar. Så himlans skönt. Hoppade i vattnet och doppade mig också vatten var faktiskt riktigt varmt!

Kan det inte vara sommar för alltid? :)

2009-06-24
 12:14:55

Ikaros



Det här är min älsklingskatt. Han heter Ikaros och är snällast i världen. Han sover för det mesta. När han inte är ute och jagar eller äter. Han kanske ska flytta in hos mig. Jag är hur glad som helst. Nu hoppas jag bara att min hyresvärd går med på att vi skaffar ett husdjur. Han är ju utekatt, så han kommer ju inte precis gå obemärkt förbi. Åh längtar till han kan ligga på min mage och spinna igen :)
2009-06-24
 11:47:30

kissemissar



Tog en lång promenad igår ner till sjön som ligger här i närheten, upptäckte att det bara är en kvarts promenad till ett ställe man kan bada, det är perfekt. Tror jag ska pallra mig iväg snart och ta ett dopp. Är så äckligt varmt, och klockan är ju inte ens 12. Dessutom är det ju synd att sitta inomhus en sån här vacker dag.

Var hem en sväng igår också (till mina föräldrar alltså), och hälsade på min familj, var ett tag sen jag var hemma. Känns konstigt att komma hem dit när man inte längre bor där. Jag satt mest och pussade på kattungarna, de är helt underbara!





Möjligtvis historiens sämsta bilder , men det var faktiskt svårt!
2009-06-22
 16:13:46

Eftermiddag

Var skitskönt att komma ut lite. Gick i ca 40 minuter, sen svängde jag förvi ICA och köpte lite småsaker, bla tvättmedel...  Har slängt i lite tvätt nu och käkat lite lunch. Vegburgare blev det. Hyfsat nyttigt iallafall. (tror jag?) Det är åtminstone mättande och gott! och så är det ju både protein och kolhydrater och allt det där.

Ikväll blir det träning, tjoho can't wait :D
2009-06-22
 13:26:20

Måndagsol

Håller på och laddar in lite bra musik på mobilen, ska snart ut och powerwalka lite, har haft sån jävla huvudvärk hela dagen, vet inte om det beror på värmen, uttråkning eller vad sjutton det nu är. Hoppas på att lite frisk luft råder bot på det, även fast det kanske inte är super smart att gå ut i solen :P


sån snygg min på bilden asså...eller inte, men pallade inte ta en till.
2009-06-21
 11:07:59

:)

Midsommarafton blev en lugn en för vår del. Det pissiga vädret gjorde att man inte hade lust med någonting. Grillning och picknick-planer ställdes in, men vi lyckades fixa lite mys ändå. Färskpotatis, god sallad, och lax.

Igår var vi hemma på förmiddagen, men det blev lite tråkigt så vi bestämde oss för att åka till Gamla Stan till den nya irländska puben Liffey och tittade på rugby .Brittish Lions vs Springboks. Bra match även fast jag och Katta mest satt och snackade skit under matchen, och jag hade glömt mina glasögon så jag såg inte så bra, men det var kul iallafall. Liffey var rätt bra för att det fanns mycket plats, och det var inte svårt att få ett bord om man var i tid. men jag tror ändå jag föredrar O'connels och atmosfären där, även fast det blir trångt, svettigt och man knappt ser så är det så mysig pub-stämning där :)
2009-06-19
 15:39:12

Midsommar




Jordgubbar, melon och rosé. Min midsommar är räddad. Sill och nubbe hoppar jag.

Jävla pissväder det är.


Åh min stackars pojkvän ringde precis. Han skulle cykla hem till matthew och mata deras fiskar. På vägen dit börjar det SPÖREGNA, alltså det verkligen öser ner, och typ samtidigt gick kedjan av, haha. Glad att jag inte följde med :P
2009-06-16
 12:53:43

Dagens plan

Dagens plan:
  • Övningsköra
  • Diska
  • Tvätta
  • Städa
  • Ta tillbaka filmen
Är klar med övningskörningen. Så nu är det tråkiga kvar. Ska spela sims i 20 minuter och sen tar jag tag i disken.
2009-06-15
 10:20:15

Helgen

Har inte uppdaterat på några dagar D: fail. Här är en kort resume över helgen iallafall :)

Fredag
Vi hade en liten grillfest hemma. Larry hade fixat för att Andrea ska åka hem till Italien. Han bjöd in Andrea, Pablo, Matthew, Hendrik. David och Katta. Så spelade vi pingis och grillade och snackade skit och drack lite vin och öl. Var rätt trevligt och alla gick hem i precis lagom tid för vi skulle alla upp på lördagen och spela match.

Lördag
Match dags. Spelade borta i Enköping och förlorade med 22-0. På vägen hem stannade vi på en godis affär med 700 olika sorter och köpte lite godis. Var svårt att begränsa sig så jag köpte nästan ett kilo - illa!
När jag kommit hem fixade jag lite mat till mig själv och väntade på min babe. Vi bestämde oss för att ha en filmkväll eftersom att vi både är fattiga och så var vi jätte trötta. Vi hyrde varsin film, han tog "Taken" och jag valde "Australia". Jag tyckte båda filmerna var sådär. Att Hugh Jackman var med i Australia lyfte väl den någon. Hans kropp är to die for.

Söndag
Åkte till Willys och handlade massa mat. Sen hyrde vi en till film och myste mest hela dagen. "Burn after reading" hette filmen vi såg. Jag tyckte den var rätt rolig.
2009-06-11
 10:54:12

Torsdag

Håller på att äta lite frukost nu. Filmjölk med müsli och en kopp te. Ska snart iväg till en barndomsväns student och hennes utspring.

Men innan dess måste jag ringa min moster som jobbar på resebyrå. Hon ska hjälpa oss att boka biljetter till Sydafrika. Vi ska åka i December och stanna i drygt en månad.  Längtar som fan. Speciellt som att sommaren här verkar bli helt kass. Kom igen nu solen kom fram och shine lite!


2009-06-09
 19:13:16

Tisdag

Har inte hänt allt för mycket idag. Övningskörde lite med mamma. Jag måste faktiskt säga att jag faktiskt är riktigt jävla bra. Snart ska jag nog ha det där jäkla körkortet i min hand.

Efter övningskörandet åkte jag hem till mina föräldrar för Bea hade köpt the Sims 3. Jag vet inte riktigt vad jag tycker än. Det tar nog ett tag att lära sig. Jag gillar inte riktigt grafiken, men jag tror det är en vanesak. :)

Har precis ätit middag nu. Min elzkling gjorde någonslags makaronilåda. Blev skitgott. Nu är han och spelar tennis med en kompis så jag tänkte nog passa på och titta på lite top model.

2009-06-09
 09:46:27

Studenter

I fredags tog min lilla syster stundenten
Hon var såhär fin:

Med mamma

Med pappa.

Åh det fick mig att sakna min student. Blir så himlans avundsjuk när jag ser flak åka förbi med tjoande studenter. Det var så sjukt roligt! Så alla som tar studenten ska verkligen försöka ta vara på den. Dagens höjdpunkt var flaket. Skippa inte det!
2009-06-09
 09:27:10

Linssoppa

Igår åt jag Linssoppa, vilket är sjukt gott. och mättande. och nyttigt!



Jag hade i:
2 dl röda linser
2 potatisar
1 gul lök
1 burk med hela tomater
en bit paprika
1 burk hela champinjoner
1 liter vatten
1 vitlöksklyfta
2 buljongtärningar
salt
peppar
cayennepeppar

men man kan alternera receptet hur man vill. slänga i andra goda grönsaker. kanske ha i lite ris, och så en massa andra goda kryddor, men detta var vad jag hade hemma.

1. Lägg linserna i blöt minst 2 timmar
2. fräs löken tills den blir mjuk.
3, i med resten av ingredienserna. Koka i ca 20 minuter
4. Klart!
2009-06-08
 13:07:14

Söndag

I söndags firade jag och min baby 1 år tillsammans. Det här året har gått helt galet fort. Att träffa honom kan ha varit det bästa som någonsin hänt i mitt liv. Jag hoppas nästa år blir ännu bättre.


Vi gjorde tacos och så köpte vi strawberrycheesecake-glass till efterätt. Skit gott var allt! :D Dagen blev supermysig, även fastän vi var trötta efter gårdagen. Vi gick visserligen hem väldigt tidigt, men jag antar att man inte borde börja supa klockan fyra direkt efter att man spelat en match och förlorat hur mycket vätska som helst...
2009-06-08
 09:13:50

Lördag

I lördags började jag dagen med att åka till Klubblokalen halv 9. Vi var 7 tjejer som skulle fixa chil icon carne till oss och exiles. Måste nog säga att "ju fler kockar desto bättre soppa" måste man säga denna gång :P
Sen hade vi super mysig frukost alla hade tagit med sig lite. Vi hade gröt, bröd, juice, keso, ost, mjölk, havrefras,kaffe och te. Sjukt gott! Sedan skyndade vi vidare till omklädningsrummen och gjorde oss i ordning för matchen.

Det blev en förnedringsmatch där slutresultatet blev 62-0.  För herrarna var de ännu värre då de torskade med 105-0.

Efter matchen blev det mat och lite alkohol i lokalen. De skulle visa fotbollsmatchen....som var sjukt tråkig. Stannade kvar till 11 då lokalen skulle stänga och jag hakade nästan på till nästa ställe, men ångrade mig i sista sekunden. Insåg att jag var lite överförfriskad och det slutar aldrig bra, så jag och Larry tog en taxi hem.
2009-06-04
 12:36:17

Top model...igen.

Sådär. Nu har jag klätt på mig och gjort mig vacker :P
Har även hunnit med att dammsuga hela lägenheten, diska upp berget av disk och städa den äckliga toan samt damma lite i vardagsrummet. Funderar på att gå ut och ta en liten prommis... men det är riktigt taskigt väder tyvärr. Väntar nog lite och ser om det åtminstone slutar regna. Ska nog kolla på ett till Top model avsnitt.

Mina favoriter hittils är nog Fo och Allison. Fo för att hon är så jäkla söt och så ÄLSKAR jag hennes fräknar. Det är ungefär det finaste som finns. Tycker också hon är riktigt söt i kort hår, jag tycker det är skitsnyggt med tjejer som har kort hår, även om jag aldrig skulle våga själv :P

Andra som jag gillar är London och Allison. Allison är så jäkla cool med sina läskiga ögon. Jag tycker att hon ser ut som en docka! London är bara allmänt snygg.
2009-06-04
 09:40:14

Torsdag

Vaknade för typ en timme sen och har bara legat i sängen och surfat sen dess :P Ska kolla på ett avsnitt av Top model cykle 12 nu. Har inte följt den här säsongen, men det är ju aldrig försent att börja. Tycker nästan det är skönare att titta nu när det sänts klart så man slipper vänta på varje avsnitt...



Imorgon tar min lillasyster studenten, så ska nog hem till mamma och pappa och hjälpa till att förbereda lite. Det är ju även en ursäkt för mig att gulla lite med kattungarna!
2009-06-03
 15:16:25

Onsdag

Idag sov jag ända till halv 10. Helt galet. Mamma skulle hämta kvart i så det blev till att skynda sig. Körde runt med henne ett par timmar. Var hemma en sväng och såg att en av våra katter fått ungar!! De är så söta att det inte är klokt. Två grå/vita och en Svart/vit. Den svartvita är lite oklart ifall den kommer klara sig. Den är så sjukt liten och ser så skör ut. Men den har klarat sig genom det första kritiska dygnet, så nu är det väl bara och hoppas!

Jag tycker att vi ska tjata lite på vår hyresvärd så vi kan ta en av småttingarna, jag vill så gärna ha ett husdjur att gosa med. Hundar tycker jag inte man kan ha i en lägenhet. Iallafall inga stora hundar, och ingen av oss vill ha någon liten skit. Så en katt skulle ju vara mycket bättre. Tycker att det är lite plågeri att ha innekatt också, men jag funderar på ifall det inte skulle vara enklare.

Ikväll blir det träning igen! Så kul så.  Nu tittar solen fram också så det kanske hinner torka upp en del innan kvällen :D
2009-06-03
 13:39:36

Catch-up

Var ett tag sen jag uppdaterade så här e lite snabbgenomgång på tiden som varit :)



Lördag: Började med match mot enköping. Förlorade med 22-14. Surt. Efteråt kollade vi på herrlaget som fick stryk av Enköpings herrar.
Sen åkte jag och några andra chicks till coop och handlade lite gott till kvällen då vi förade lite hemma hos Blixt. Var riktigt trevligt! Framåt elva tiden tänkte vi möta upp med grabbsen, vilket slutade med drama, orkar inte gå in på detaljer men det var strippor inblandade. Det hela slutade med att vi tjejer åkte till O'connels och några av killarna hängde på.
Väl där insåg jag att jag hade glömt mina hemmanycklar i Karins bil. Som tur var kom Larry till O'connels efter ett tag...trodde jag. Han hade nämligen lagt sina nycklar i Kottes bil. Och när vi bad denne Kotte om hans bilnycklar så visade det sig att han var snorfull och hade supit bort dem. Panik uppstod (och tjafs med O'Connels dörrvakt av okänd anledning). Tillsist visade det sig att det var Ryder som stulit bilnycklarna i förebyggande syfte: dvs för att förhindra rattfylleri. Hemmanycklarna var räddade och det kändes som att det var dags att dra sig hemmåt.

Söndag: Vaknade med den värsta huvudvärken någonsin och tillbringade förmiddagen med att krypa från sängen till tv-soffan där resten av dagen spenderades. Syndade med en pizza.

Måndag: Hade vocabulary tenta. Fick av någon anledning för mig att den började klockan tio, men det visade sig att den började klockan två. Fyra timmar att slå ihjäl på universitetet. Satt och surfade två timmar i biblioteket, sen köpte jag en alldeles för dyr sallad och satte mig ute i gräset och läste. Mina axlar har nu ungefär samma färg som en kokt kräfta. Gjorde pissont, till på köpet skulle vi förståss träna klungor på träningen. Härligt. Mina axlar blev skinnade.

Tisdag: Var hemma och fixade, åkte och handlade med mamma, vårt kylskåp var ju helt jävla tomt. Var väl det mest spännande som hände den dagen.