2009-10-30
 09:51:40

so long biatches. drar till växjö nu,



Och ja. Jag undrar också vad som hände med mina bröst på bilden...
2009-10-30
 09:01:40

Igår

Blev stoppad igår av en tjej som skulle demonstrera en slags putskloss för naglarna som fick de alldeles glänsande, nästan som glas!

denna konversation utspelade sig när jag kom hem:

Jag: KOLLA MIN NAGEL, HELT GLÄNSANDE!
Larry: ... okej
Jag: Men titta då! asfint!
Larry: jaha... målade hon på något eller?
Jag: nej.. det var någonslags putsgrej
Larry: jaha, du menar en buffert
Jag: ...

Sen när vet min pojkvän mer om nagelvård än jag gör........ INTE OKEJ.
2009-10-29
 08:53:54

Red lipstick

 

 

 

 

 

Köpte ett rött läppstift igår. Tycker att det är grymt snyggt med röda läppar på tjejer med mörkt hår!

Det är säkert snyggt på vissa blondiner också förresten, men tja...  Tycker iallafall det blev snyggt på mig XD

och mitt hår ville som sagt inte sammarbeta denna dag.

2009-10-28
 15:17:22

Mot biblioteket

Såhär såg jag ut idag innan jag gick ut

Bad hairday, så snodde Larrys mössa :D

Tog min högsta klackar. Ville se hur obekväma de är, om jag skulle klara en hel utekväll. Obekväma skor kan ju förstöra en hel kväll annars. Jag fick lite ont tills jag kom hem. Var ute och flängde i 3 timmar och gick en hel del och då fick jag riktigt ont, men tror iallafall att jag skulle kunna överleva en utekväll med dem. Måste nog vara en hel del alohol då.

2009-10-27
 20:34:16

Är med och tävlar på fokis.se

 

Är med och tävlar med Foki och forHair.se

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

2009-10-26
 19:59:28

Måndag

Har vart sjukt effektiv idag :D
Migrationsverket i morse, sen till affären och biblioteket. Kom hem, skrev en uppsats, och vilade lite. Tvättat två maskiner, tagit hand om disk och nu tänker jag mysa lite i soffan och titta på Tinas cook along :)

2009-10-26
 18:00:43

500 Days of Summer

Söndagen hade vi lite mysdag efter den här jävla skitveckan när vi knappt hunnit ses.
Vi åkte iallafall in till stan och kollade runt lite i affärer, älsklingen köpte en fin mössa och jag en tröja som var på rea. Sedan gick vi till en Kines och käkade lite asiatbuffe. Skitgott var det. Efteråt gick vi runt lite i stan innan vi gick in på en biograf och bestämde oss för att se 500 Days of Summer. Först ville jag se Upp, men den var utsåld på engelska så det fick bli den här, och det är jag glad för, den var så himlans fin!!! Zooey Deschanel är en av världens vackraste kvinnor.

2009-10-24
 18:49:54

fan fan fan

Högskoleprovet gick skit.

Vet inte om det var droppen som fick bägaren att rinna över men jag känner mig så jävla ledsen just nu. Jag är så besviken på mig själv. Allt jag gör blir dåligt, det är bara en stor röra. Jag måste ta tag i mig själv och mitt liv, men det känns inte som att jag klarar av det. Jag är så jävla värdelös.

Nu skiter jag i allt. Funderar på att lägga mig att sova. Klockan är 7.
2009-10-24
 07:51:02

Högskoleprovet

Nu sticker jag och skriver högskoleprovet, önska mig lycka till!!



Efteråt åker jag och bowlar och dricker öl på liffeys så kommer nog inte uppdatera mer idag.


Önskar mina Attilatjejer lycka till idag, mosa dom för bövelen! Killar, ni får också gärna vinna :)
2009-10-23
 21:28:59

Fyfan

Hade världens sämsta morgon idag. Var helt säker på att tentan skulle börja 2 så vaknade i tid vid 8 och låg i sängen ett tag och slö surfade.

Vid nio gick jag in på skolans databas för att öppna några dokument och sista-minuten-plugga. Av någon anledning bestämmer jag mig för att dubbelkolla vilken sal vi ska vara i och ser då att tentan börjar klockan 10!!!! Får extrem panik, vet inte vad jag ska göra. Klockan är kvart över 9 och det tar mig 1 h att åka till universitetet kommunalt. Ringer till pappa och skakar så mycket att jag knappt kan slå nummret, han jobbar såklart och säger åt mig att ta en taxi.

ringer taxi-bolaget, drar på mig ett par jeans och en stickad tröja, tar min jacka och väska och går ut och väntar. Tillsist kommer taxin och chaffören säger att vi borde hinna och jag dör av nervositet i taxin och suckar vid varje rödljus. Vi kommer fram 2 minuter i 10 och jag springer till skrivsalen och hinner PRECIS.

Asså det är helt stört att jag faktiskt hann. Sen satt jag visserligen med pyamaströja, gårdagens smink utsmetat över halva ansiktet, utan strumpor och oborstat hår. Men jag skrev tentan och HOPPAS jag klarade den. Sen satt jag och var ful i biblioteket och letade upp lite böcker till min uppsats.

Nu har jag fixat lite te och köpt lite choklad och krypit ner i sängen. Så himlans mysigt :) Vill typ bara slappa och kolla på Top model, men ska kolla lite på högskoleprovet nu innan jag ska sova. Har köpt hem lite frukt tills imorn också så att jag orkar imorn. Hoppas det går bra!




2009-10-22
 23:14:20

Trött

Fattar inte vad som är fel med mig. Känner mig helt trött och svag. Har ont i magen också, kanske är därför. Har ialalfall pluggat sen jag kom hem nu, känner mig hyfsat säker inför imorgon. Ska kolla igenom en sista gång innan jag sticker imorgon. Men kunde inte fortsätta längre, dels för att jag var för trött i huvet, inget gick in längre, dels för att jag ville varva ner lite innan jag går och lägger mig.

Tror jag ska försöka hänga upp tvätten nu, innan den börjar mögla :P Sen är det dags för sängen. Skulle vara skönt att somna tidigt så jag kan komma upp tidigt imorgon.

2009-10-22
 09:38:18

Mer plugg

Blöh alltså jag är SÅÅ himla trött idag, känner mig segast i världen. Men måste till biblan och plocka upp en bok som jag borde ha läst tills idag :) Uppenbarligen har jag inte hunnit deet då jag befunnit mig i tentakoma de senaste veckorna och inte haft en tanke på att läsa någon bok i en annan kurs... har läst lite summeringar på internet så får försöka hinna läsa ett par kapitel i boken och hoppas jag kan hänga med hyfsat på seminariet. Sen är det slutspurten i tentapluggandet som gäller i eftermiddag. Imorgon eftermiddag får jag mit liv tillbaka, äntligen!

2009-10-21
 12:25:25

Princessblog

Hittade en skitsöt blogg med superfina bilder på







Klicka här för fler bilder på glitter, cupcakes och rosa fluff (och inte att förglömma: princessor i mängder!)
2009-10-21
 09:19:42

<3

Naaaw titta vad jag hittade på badrumsspegeln imorse. Har förgyllt hela min morgon! Lyckoruset gick dock över ganska snabbt i det ögonblick jag upptäckte att det var min kajalpenna massacerats för detta. Men det får väl passera för den här gången. Det var ju trotts allt för ett gott ändamål.



2009-10-18
 11:35:25

Hittade en snygg blondin!


Påminn mig om att aldrig bli blond igen...
2009-10-17
 10:21:16

Fredagsmys

Igår var det Fredag och vi som har dåligt med pengar stannade hemma för att titta på film. och som vanligt när man låter boyfrienden bestämma så blev det en jävla skitfilm. Duplicity hette den, med Julia Roberts och Clive Owen. Fattade ingenting av filmen, när en timme hade gått så stängde vi av den och kollade på Blades of glory istället. Haha, så jävla skön och hjärndöd film. Exakt vad jag behövde ;)

2009-10-15
 14:47:41

Plugg

*suck* jag pluggar på för fullt. Tog en liten paus nu och kikade in på Bloglovin och såg att Niotillfem bad sina läsare fota något från sitt skrivbord och eftersom att jag hade min webcam på gjorde jag det :P





Men nu ska jag tillbaka till böckerna så det blev bara ett kort inlägg ;)



Lyssnar på Evanescence haha. Riktig nostalgi. Brukade lyssna på deras skiva på repeat när jag gick på högstadiet :P
2009-10-15
 10:40:45

Lip injection - Too Faced

Jag var precis inne på Bellme.se och beställde Lip Injection från Too Faced, har velat testa den jättelänge och nu när jag såg att man kunde beställa den lite billigare kunde jag inte låta bli! 178 kr kostade den med frakt. På eleven.se kostar den 199 + 50 kr frakt, och i butik är den ännu dyrare. Så där tjänade jag lite pengar iallafall :P Det är en Lip plumper om någon missat det, har testat den en gång inne på affären och då tyckte jag den funkade, men skriver en ordentlig recension när jag får hem den ;)

Någon annan som har testat den?
2009-10-14
 14:41:50

Skönhetsprodukter

Hade lite tråkigt, så fyllde i det här :D

Facial cleansing: Garnier
Facial water: None
Facial creme: Loreal
Eye creme: None
Razors: Coop
Shaving-gel: None
Facial peeling: None
Body peeling: None
Day creme:
None
Night creme: None
Body lotion: Dove Summerglow
Nailpolish: Differs
Concealer: Makeup store cover all mix
Perfume:
Olika, men just nu mest Elisabeth Ardens 5th Avenue
Foundation: Maybelines flytande mineral foundation
Rouge: H&M
Highlighter: None
Soap: en från LIDL
Powder: Clinique
Mascara: Maybeline colossal
Eyeliner: Lancome
Eye shadow: Olika, mest en lös från FACE
Lipstick: none
Lip gloss:H&M
Eyebrow pencil: None
Hand creme: None
Body butter: None
Deodorant: Rexona
Shampoo: Fructis
Conditioner: Elvital
Leave-in-conditioner: None
Hair spray: Saltvattenspray från PROFFS
Hair gel: None
Hair wax: None
Hair dye: None

2009-10-11
 11:34:02

Helgen!

Har vart en super härlig helg. Fredagen spenderades hemma med film.

Lördagen började jag med att gå med ett step pass med Sanna, sen gick jag hem och duschade och käkade lite kycklingsallad innan det var dags att bege sig till Kungenskurva. Vi köpte Guitarr hero world tour, men band instrumenten :D Vi har dock inte lyckats få trummorna att fungera ännu, men en kompis ska komma över å se om han kan fixa dem...

Sen fortsatte vi till Ikea där vi köpte några små saker och en ny bäddmadrass! behövdes verkligen :P Senare åkte vi hem och vilade och åt lite rester av lunchen innan vi gick hem till Sanna och Matthew och spelade lite guitarr hero och drack lite vin :)

Nu är jag feting trött. Skulle egentligen gå och träna men har mer lust att ligga i sängen, så det tänker jag faktiskt göra!
2009-10-08
 11:57:54

Nu sticker jag till skolan!

C ya later ;)
2009-10-05
 11:00:16

MÖÖÖH

Är hemma hos pappa nu för att ta emot pellets som han har till uppvärmning av huset. Har vart här i en timme men de har fortfarande inte dykt upp, och jag måste sticka iväg till universitetet nu. Alltså var det helt onödigt att jag cyklade hit.

Har sjukt mycket att göra just nu. En stor tenta om tre veckor, en uppsats som ska in dagen innan + en massa annat, fattar inte hur jag ska hinna med allting, käner mig inte motiverad alls...
Oh well, ikväll måste jag slänga ihop en film analys och läsa lite, sen är det plugga syntax och semantics som gäller resten av veckan *suck*
2009-10-04
 11:30:56

Söndagsmorgon

Igår var rätt seg, jag var inte speciellt bakis, drack ju inte så mycket, men jag var sjukt seg! Låg i sängen och kollade på avsnitt av nya säsongerna av Desperate Housewives och Top model. Vid 5 tog jag mig ur sängen och diskade och fixade lite hemma, duschade och fixade mig. Sen kom älsk hem klockan 7 och så åkte vi till en kompis 30-årsfest. Vi åt kalasmat där pajer och pasta sallad, sen bjöd de på den största tårta jag sätt i mitt liv! God var den iaf ^^

Nu väntar jag på att L ska laga god frukost åt mig!!





























2009-10-03
 13:05:28

Gårdagen

Hade ganska kul igår, började kvällen hemma hos Ida och drack ett par glas vin, Olivia var där också :) Så vi catchade upp lite och snackade skit.

Sen när vi skulle dra ut stack Olivia hem eftersom att hon inte hade pengar och jag och Ida gick till något ölhak och tog en drink,  där blev jag serverad det äckligaste vinet jag någonsin druckit, varmt var det också, usch.

När klockan började närma sig 12 gick vi till Mango bar som ligger i närheten, har bara varit där en gång på en studentskiva så tänkte vi kunde testa gå dit. Haha, vilken upplevelse alltså. Det var ungefär 80% killar och kanske 5 människor med svenskt ursprung på hela stället. Det där med att det bara var killar blev lite jobbigt eftersom att man blev attackerad på dansgolvet av massa killar som inte vet hur man beter sig och kommer fram och torrjuckar. Fattar inte vad som är problemet, det kan väl inte vara så jävla svårt att fråga om man vill dansa istället?!

Men vi hade rätt kul ändå och dansade till massa reggeton samtidigt som vi försökte undvika torrjuckarna! Fan vad jag saknar den musiken från chile, att dansa till altså, nostalgiskt var det.

Klockan två hade jag så ont i fötterna att jag knappt kunde stå, så då drog vi hem till ida där jag hade ett par platta gamla ballerina och sen tog jag nattbussen hem.

Over all trevlig kväll, men kunde vart ännu bättre om jag haft skönare skor!
2009-10-02
 11:47:04

Fredag

Åh äntligen fredag! Idag åker min älskling till Göteborg för att spela match :( Jag avskyr att sova hemma själv, får fan panik. Men ska gå ut ikväll med Ida och Olivia, var länge sen vi hade en riktig tjejkväll så ska bli skitkul! :D Nu jävlar!!

Imorgon e vi bjudna på en 30 årsfest också, så det kommer vara fullt ös den här helgen :)

Ska iväg till universitetet nu och gå på en syntax workshop, tjoho! :P
2009-10-01
 17:31:44

Uppdateringar?

Sorry att jag inte skriver så mycket här, har precis startat en ny blogg där jag skriver om min mat :P

http://creampuff.blogg.se/vikt är adressen om ni får lust att läsa :P Ska försöka uppdatera här också!