2011-06-30
 14:27:18

Jaha då var man igång igen då

Jobbat sen 22.30 igår... fick inte mycket sömn inatt men det verkar räcka, har varit en rätt lugn dag idag iallafall. Slutar om en timme och då blire hem och duscha och sen ska vi åka ut till några vänners landställe och grilla lite. Kommer bli supermysigt :)
Just nu känner jag mig bara äcklig och svettig och har dessutom spilt typ tre olika gånger på mina kläder så ser ut som en jävla uteliggare typ -_- men men, en timme, sen hem till duschen!!

2011-06-30
 10:00:25

Blogga igen.

Har gått in på den här bloggen ganska många gånger och börjat skriva. Vill blogga igen och ha ett arkiv att titta igenom. Men jag vet inte riktigt var jag ska börja. Har skrivit flera långa sammanfattande inlägg som jag sen aldrig postat. Istället har jag tryckt på delete-knappen.

Kanske borde jag börja från början på en helt ny blogg?

Men jag har ju redan ett 2 år gammalt arkiv här. Jag vill att det ska bli längre.

Jag har ju min Shapeup-blogg där jag skriver om kost och träning. Men jag vill ha någonstans att skriva om allt det andra. Fester, skitdagar, pluggstress och hemmamys.

Så hur ska man börja igen då? Ska man skriva någon slags resumé om tiden som varit. Allt som hänt. Vad ska med och vad ska inte med? Allt får ju liksom inte riktigt plats... Jag tror man helt enkelt får strunta i det som varit och börja om igen ungefär. Ja så får det bli.

Börjar på ruta ett igen.