2013-10-28
 20:37:34

helggg

Gjorde just 20 armhävningar på raken. Stört, då jag för bara 1 år sen knappt kunde göra 5! Har tränat dåligt på sista tiden. Motivationen är inte på topp. Har dessutom jobbat mycket, tänkte köra ett pass tidigt imorgon bitti, så hinner jag ändå vara hemma några timmar sen och mysa efteråt <3 innan det är dags för kvällsjobb.

Har börjat plugga i mina gamla böcker från utbildningen. Kul faktiskt, och helt annorlunda nu när jag faktiskt kan applicera de olika tillstånden :) Funderar på att kanske söka någon universitetskurs på 7,5 hp eller så nästa termin... saknar pluggandet.

Var med Jacky i skärholmen idag, kollade runt i massa affärer. Finns massa snygga kläder, men försökte att inte köpa något då jag måste spara alla pengar till sydafrika. Kunde dock inte hålla mig när jag hittade de mjukaste sammetstajtsen någonsin *_* kommer bo i dem tills vi åker. Sen rea-fyndade jag lite på bikbok hehe. Nöjd! Byxorna jag köpte var lite i tajtaste laget dock men om jag skärper mig lite gällande kosten och blir mindre svullen så ska de nog sitta som ett smäck! Fick snygg rumpa i den iaf ;)

Nu äre soffmys med Larry som gäller. Gjorde Biff Rydberg till middag *__* och sen har vi kollat på film och druckit kaffe. Älskar fasen hösten, regnet, mörkret och myset hehe.

2013-10-06
 14:53:58

söndag

Kollar tillbaka när jag skrev sist. Då hade jag precis kommit igång med träning, tyvärr kan jag inte säga att det hållt i sig då jag blev förkyld och sen hade det tokstressigt på jobbet som gjorde att jag prioriterade vila/sömn framför träningen! Men nu är det banne mig nya tag som krävs! PRECIS en månad kvar till sydafrika.

Annars har inte mycket hänt. Har som sagt haft mycket på jobbet som sugit musten ur mig. Inte haft ork för någonting mer. Hoppas det blir bättre till nästa vecka. Orkar inte att alltid vara trött och orkeslös, inte värt det.

Imorgon är jag också ledig, då är planen att njuta lite av höstvädret, träna ett hårt pass, laga god mat och mysa ner mig till någon bra serie. Nördar serier som bara den just nu. Senast ut är Nashville som är grymt bra! 

Nu tänkte jag kolla breaking bad innan pappa kommer hit på söndagsmiddag. Larry har lagat lammgryta som doftar himmelskt!

 

 

Jag är söndagsfin i Rea-fynd från H&M-barn. Blek som ett lik. Får nog besöka solariet lite innan SA, annars kommer jag bränna sönder mig....