2009-05-29
 21:25:39

Ont

Usch känns som jag håller på att få urinvägsinfektion, det är verkligen det värsta jag vet!  Det får bara inte hända nu jag ska ju spela match imorn och sen parta loss, då vill jag inte ha en urinvägsinfektion som hindrar mig!

Tog lite antibiotika som jag fått förut när jag haft urinvägsinfektion tidigare, tänker ta ett par innan jag går och lägger mig och när jag vaknar också och hoppas på att det får över, försöker dricka en massa vatten nu också.

Här kommer lite tips till er som också lätt får urinvägsinfektion:

  • Drick mycket! Då spolas bakterierna bort
  • Sura drycker kan försura urinen och vilket gör att bakterierna inte trivs
  • Kissa alltid direkt efter sex, man kan få in mycket bakterier då.

Nu väntar jag på att Hendrik och Larry grillat klart! Blir en riktigt sen middag idag, jag har ju knappt ätit idag, illa, men nu har det gått så länge sen jag åt att jag inte känner mig hungrig längre så jag kan lika gärna vänta ett tag till. Inte så bra det här med att skita i att äta mat, men nu har jag faktiskt bestämt mig för att gå ner. Drar ner på allt onyttigt: choklad, chips, läsk, skräpmat.. det enda jag tänker unna mig är lite alkohol då och då, men jag festar ju bara ca 1-2 ggr i månaden så det är ju inte farligt alls.
2009-05-29
 21:16:23

Fredag

Började denna vackra dag med övningskörning med mamma, när jag kom hem upptäckte jagatt vår käre fina 80-tals TV har spelat ut sin roll. Den är nu officiellt död. RIP. Den var en riktigt härlig och trogen tjock-tv, om man bortser från den flimmriga skärmen med den gröna tonen. Som tur är hade vi en annan tv som vi också fått. Den är nyare och har bättre bild, men den är också mindre vilket är nackdelen :P

På eftermiddagen mötte jag upp Hanna som är i stan över helgen, hon shoppade loss som en galning medan jag inte köpte en endaste sak kände mig mest tjock och ful och önskade att mina ben kunde vara lite snyggare i jeansleggins.

När jag kom till Huddinge Centrum sprang jag in på Rätt pris och köpte lite grönsaker att grilla och sen systemet för en flaska vin tills imorn. Blev ett franskt rosé vin som känns lite som en chansning. Får väl ta med ett par öl och dricka innan ifall det inte är gott ;)
2009-05-28
 18:24:51

Nyklippt!

Var och klippte mig idag, blev rätt stor skillnad fastän hon bara tog typ 3 cm. Jag sörjer mitt långa hår lite, men å andra sidan är det som himla mycket fräschare nu när allt det där slitna försvann.






Köpte en sån Dove-kräm också som ska göra en brunare, så nu får vi se om det verkligen funkar :P Behöver det verkligen för mina ben är helt randiga från rugby, först är jag helt vit upp till knäna från strumporna, sen är jag brun från knäna till hälften av låren där shortsen börjar. Inte så snyggt med andra ord när man vill gå med bara ben.
2009-05-28
 10:56:43

ny mobil



Min nya smexy friend.

Har egentligen haft den några veckor, bara glömt skriva om den :D
2009-05-27
 16:13:57

:D

Usch vilken sugigdag.. hängde precis upp en till load med tvätt. Ska koka upp ett ägg och äta till mellis, ska ju träna vid halv 7 o vill helst inte ha håll.
Ska nog äta det framför ett avsnitt av Desperate Housewifes <3 Får passa på medan inte dator-hoggern Hendrik är här...

Såhär ser jag ut idag :D snyggt att tvätten alltid är bakgrund till mina bilder, borde nog byta plats på tvättställningen :S
mina örhängen köpte jag på någon skummaffär på sergelgatan för 10 kr,


2009-05-27
 14:17:04

Onsdag

Känns faktiskt riktigt konstigt efter dessa veckor med råplugg, har ju inget att göra! Diska, tvätta..jaha och sen då? tv och internet eller? Är inte speciellt kul det heller.
Oh well, nu ska jag en sväng till affären och köpa bröd, sen får vi se vad jag hittar på, har typ tre timmar att slå ihjäl innan jag ska iväg och träna :D

2009-05-27
 13:23:32

20 frågor

Hade tråkigt så svarade på lite frågor...

1. Blir det någon semester i sommar?

Beror på hur man ser det, att gå hemma och vara arbetslös är väl inte precis semester...har iaf jobb i juli : D

2. Vad heter du i mellannamn om du har ett sådant?

Birgitta är mitt vackra andranamn

3. Vart var du om dagarna som liten när dina föräldrar jobbade?

Dagmamma och så gick jag på kyrkis och senare på lekis

4. Vilket annat språk hade du helst velat kunna prata flytande?

Japanska, Franska, Tyska

5. Är du en Spara eller Slösa?

Inte en spara iallafall :P

6. Vilket yrke tycker du är det hetaste en person av motsatt kön kan ha?

haha jag vet inte men jag tycker blåställsbyxor är sexiga!

7. Har du gjort något riktigt roligt den här månaden?

Haha, inte vad jag kan minnas, inget speciellt iallafall.

8. Hade du kunnat ställa upp i en dokusåpa?

haha kanske i Robinson, fast bara om det inte sänds på tv, vill inte bli någon pinsam B-kändis. Men det skulle vara coolt och se hur bra man är på att överleva.


9. Vilken TV-serie hade du helst hoppat in och levt ditt liv i?

Oj, kollar inte på så många serier, förutom Desperate Housewives och där vill jag verkligen inte hoppa in. Kanske Scrubs? Att vara läkare skulle inte sitta fel.

10. För du en vanlig dagbok utöver din blogg?

Nej inte längre :(


11. Tränar du inför "Beach 2009"?

näe, men jag försöker äta lite nyttigare just nu.


12. Tycker du det är jobbigt att svara när det är ett dolt nummer som ringer?

Ja faktiskt! Känns lite obehagligt när man inte vet vem som kommer svara i andra luren.


13. Du måste tatuera in ett namn, men inte ditt eget.. Vems hade du valt?

Inget! Tycker det verkar riktigt idiotiskt... isåfall kanske en förälder eller syskon, de finns liksom alltid där och blir inte till ett ex man hatar.


14. Vågar du ladda ned filmer/musik nu efter IPRED-lagen trädde i kraft?

Ja det gör jag, men inte så ofta.


15. Ser du fram emot något just nu?

Träning imorn, folk kommer till stockholm, match, sommar
16. Blundar du när det är hemska scener i tex skräckfilmer?

ja! Men det som får mig att blunda mest är när det är operationer på tv ser så äckligt ut!
17. Använder du lågenergilampor?

Nej, tycker de ger kasst ljus. Annars skulle jag inte ha några problem att byta ut mina.


18. Vart i USA hade du helst rest om du fått välja?

Har verkligen ingen som helst lust att åka till USA, men om jag skulle vaara tvungen tror jag att jag skulle välja New York, folk verkar åtminstone hyfsat normala där.

19. Vad tycker du är godast att lägga på grillen?

Zucchini!

20. Vems självbiografi hade du helst velat läsa om du får välja vilken person som helst?

Johnny Kitagawa :D

2009-05-26
 15:04:32

Äntligen

Åhh äntligen är det här över. Har ju haft två stora tentor två dagar i rad så jag har pluggat som en dåre de närmaste veckorna, men nu är det ta mig tusan över och det är så otroligt skönt!!

Så skönt att kunna slappa vid datorn utan att behöva tänka på att ha dåligt samvete över det.
Nu är det väl bara att plocka fram teoriböckerna och spendera dagarna med dem :) och så ska jag ha lite sommarlov, fram med bubbel och bikini! Eller jag skippar nog förresten bikinin med tanke på hur min kagge ser ut numera.




2009-05-23
 11:40:42

Lördag


Hittade wii sports igår som vart borta i typ ett halvår, så jag, Larry och Hendrik körde en bowlings turnering. Jag var inte så bra, Larry ägde och gjorde 6 strikes på raken :(, Men, jag var överlägsen på mariokart som vi körde innan!

Idag har jag tänkt kolla på Sverige-Tyskland i Dam-rugby EM på Krisinebergs IP klockan 15.00 tycker fler ska komma och titta, 60 kr kostar det att se Sverige krossa Tyskarna. Hoppas bara det spricker upp så man kan sitta där med solglasögon och glassa, undra om man får ta med en liten öl?

Just nu sitter jag och tittar på en massa sopp-recept. Ska äta soppa och pannkakor ikväll, fastän det inte är torsdag ;)


Bild: Le Love
2009-05-22
 23:24:20

Tjoho då ...

Tjoho då var man klar med dagens plugg. Läst ca en trejde del av boken...

Nu kollar vi på någon rätt dålig film med Jennifer Lopes, jag funderar på att gå och lägga mig.



älskar den här bilden, måste vara riktigt creepy att läsa den ute på stan!
2009-05-22
 12:03:47

Glitter



Igår var det överaskande nog pluggande som gällde för mig. Blev klar med semantiken, eller, jag läste ut boken iallafall, var kanske inte jättemycket som gick in i huvudet. Nu blir det fonetik 2-3 dagar så ska jag bara revise allt på söndag-måndag... det här ska nog gå vägen!

Tog även en joggingtur igår eftersom att träningen var inställd i onsdags, hjälp var jobbigt det var, orkade inte ens springa 15 minuter XD men tja... ska försöka ta en tur idag också så man kan förbättra sig lite..
När jag kom hem upptäckte jag att jag lyckats låsa mig ute, så ringde min pojkvän i panik, men han svarade inte. Så jag stod alltså utanför vår lägenhet högröd och svettades FLODER och höll på att dö av törst. Gick ner till vår hyresvärd som thank god var hemma och han låste upp åt mig... Tur för mig... och tur för Larry som inte svarade.

Ska väl återgå till fonetiken nu. Mina uppdateringar är så himla spännande, jag har ett sånt fantastiskt liv just nu, det stavas BÖCKER.
2009-05-20
 22:58:19

Onsdag

Bläääh ännu en plugg dag. Var på biblioteket från 9.30 till klockan halv fyra i eftermiddags, sen tog jag bussen hem, åt lite pizza, kollade på top-chef och sen blev det plugg i ytterliggare en timme innan jag gav upp.

Sen dess har jag bara slappat: surfat, kollat lite simpsons... nu ska jag ta igen de nya desperate housewives avsnitten jag missat. Har typ fem stycken att frossa i, fast det blir nog bara ett ikväll...eller kanske två.



Kommer bli lite konstigt nu när Bree är borta hon rörde ju om lite i grytan, men mina favoriter Gabrielle och Lynette är iallafall kvar :)
2009-05-19
 20:22:51

Pluggelilugg

Usch vilken dag. Har suttit begravd bland mina böcker hela dagen, så himlans tråkigt. Långsamt har det gått också... men nu har jag lyckats ta mig igenom syntax boken. Har bara 6 dagar på mig att läsa semantiken och phonetiken... på något sätt ska det gå.... det måste det!



Nu gäller det bara att samla krafter och vara en riktigt osocial nörd den närmaste veckan så ska det nog gå vägen :)

2009-05-16
 20:05:03

Lördag



Har haft en fin dag. Vaknade klockan 9 och satte ignång och skrev på min uppsats, har fått ihop halva ungefär. Vid två tiden åkte jag till bromma där herrarna spelade match mot uppsala, Attila vann med 17-7 var en riktigt bra och spännande match :)

Ikväll så blir det som sagt till att vara hemma. Larry är i affären och handlar lite godis och sen ska vi fixa ihop en smaskig middag o sen mys framför teven och schlagerEM
2009-05-16
 11:58:25

Feet Fairies

Det här måste ju vara världens bästa uppfinning: vikbara ballerinaskor som man kan ta med i handväskan under partykvällen och när det är dags att vingla hem i sina klackar och man har så ont att man bara vill gråta så är det bara att plocka fram dem och trippa hem. Man får dessutom med ett litet fodral som kan vikas ut till en påse som man kan bära hem sina partypjucks i.



Finns två olika storlekar: UK size 4-6 (36-39) och UK size 7-9 (40-43)
De kostar ca 150 kronor och kan beställas på Feet Fairies
2009-05-15
 20:39:42

Blandade bilder

Bara lite gammla blandade random bilder från min hårddisk som jag gillar


Jag och Ida. Vi drack vin och rökte vattenpipa hemma hos Olivia för ca 1,5 år sen. Jag minns inte vad vi skrattade åt men det är en väldigt fin bild :) Olivia tog den.


Jag i min röda kjol som jag gillar massor men tyvärr inte kan ha längre. Min midja är alldeles för rund nu för tiden.

Jag, Hanna, Linn och Antonia när de hälsade på i Stockholm back in the old days ;) tror det är ca 1,5 år sen också.


Jag röker vattenpipa
2009-05-15
 20:26:33

Comeback


Vi har äntligen fått vårt internet tillbaka! De kunde inte laga modemet så vi fick ett nytt :D
Så himla skönt att ha internet igen, känns som att jag har vart borta i evigheter. Har massor med plugg denna vecka, men just nu har jag verkligen ingen lust. Min final essay i Science fiction ska in på Måndag, jag har skrivit typ 100 ord.. bra där Matilda. och nästa tisdag är det omtenta i lingvuistiken(sp?) Jag var ju i Dublin när den riktiga tentan var, så gör den nu istället. Det dåliga är bara att jag lyckats glömma typ allt. Har tagit mig igenom nästan hela syntax-boken, bara 2 kapitel kvar, tror jag kan det mesta nu. Sen är det bara Semantiken och Fonetiken kvar, riktiga sömnpiller!

Jag vet inte riktigt var alla mina pengar tagit vägen men jag är HELT pank just nu. Riktigt illa... Tur att jag lyckats göra min pojkvän mer ekonomisk så han har ansvar för matpengarna... jag skulle typ handla upp dem :P

Får bli hemma-helg för mig på grund av min ekonomiska situation, orkade inte följa med Larry till en kompis o grilla. Sitter här och njuter av att ha internet och låtsas att jag ska plugga. Dessutom gjorde jag världens godaste "köttfärsås" (quorn då)
2009-05-11
 12:33:33

Booh

Vårt modem har pajat. Är på lagning just nu. Om folk undrar vad som hänt med mig. Borde vara tillbaka om ca 2 veckor. tillsdess kollar jag min mail när jag är i skolan eller på mobilen.
2009-05-01
 10:30:11

1:a Maj

För precis ett år sen kom jag hem från Chile. Helt sjukt länge sen känns det, men det är faktiskt bara ett år.

Blev en lungn kväll igår, antar att man var rätt ensam om det? ;) Pluggade hela dagen och lyckades få ihop en uppsats som jag skickade iväg, sen kom my löve hem och hade köpt en grill, så vi stack till ica för att inhandla smaskiga saker att grilla. Sen gjorde vi vitlöksbröd och god potatissallad. Drack lite öl och cider, så var den kvällen fulländad. Avslutade med lite snacks och the Notebook. GAHHH Jag grät floder. Helt sjukt sorglig och fin film. Precis som jag vill ha dem.

Idag är min första "lediga dag" på evigheter. Ska glömma allt vad plugg heter och alla jobbiga måsten. Ska bara mysa och vara lat och äta choklad till frukost!


Maat


En liten tönt