2010-04-30
 13:52:51

Life is good

Livet leker at the moment. Lunchade med Larry. Match imorgon. Jobb hela nästa vecka. Eventuellt en lägenhet. Jag är glad. Nu ska jag fixa en apbra spellista på spotify och städa och tvätta :D
2010-04-28
 22:53:20

Mycket kan hända på en dag....



  1. Mina pengar har blivit insatta på mitt konto och borde komma innan helgen
  2. Var och tränade 11-åringar i rugby på en skola. Kul, men jäkligt tröttsamt! Barnen kan ju inte stå still i en sekund.
  3. Fått ett till jobb!! :D Fan vad jag glad jag är över det. Äntligen vet jag hur jag ska överleva till sommarjobbet börjar.
  4. Var och tittade på en lägenhet idag. Lite schleten, men stor! Äckliga människor som bor där nu, men får väl skrubba bort all deras smuts om man ska bo där :S
2010-04-27
 10:31:01

Skit

Alltså nu är jag riktigt jävla förbannad. Jag avslutade mitt bankkonto på nordea för att jag har ett annat på swedbank som jag använder till mer grejer och tyckte det var onödigt att ha 2. Kom sen på att jag glömt säga till mitt jobb att jag bytt konto, men mailade dem 3 dagar innan löning. På fredagen fick jag ingen lön och kontaktade då jobbet. De sa att jag sagt till om ändringen försent så lönen hade gått ut till mitt andra konto, men betalningen borde ju bli nekad eftersom att de kontot inte längre borde existera... men det har inte kommit någon avvisning och jag har fortfarande inte fått mina pengar, och det är jävligt jobbigt. Har en hel hög räkningar som jag verkligen behöver betala, och allt blir helt uppfuckat nu pga det här.
2010-04-26
 00:38:11

Helgen

Inte uppdaterat på ett par dagar. Lördag var det träningsmatch mot Oslo, fan vad kul det var att spela!! Men gaaah jag är så jävla otränad att det inte är sant. Vi körde 4x20. Det var jäkligt skönt, hjälpte så himla mycket. Förlorade tyvärr med 12-5. Skittrist, men vi var bara kanske 8 spelare som var rutinerade. Halva laget spelade alltså sin allra första match. De var skitduktiga, men det tar ju ett tag att lära sig.

Efter matchen drog vi in till stan och liffeys för lite käk och öl. Trevlans. Drog hem med sista pendeln när de stängde för lite väl behövd sömn!

Vaknade imorse med den underbara känslan av att blivit överkörd av en monstertruck. Varje muskel smärtade och huvudet dunkade efter ett par öl för många dagen innan. Kollade mailen och hoppade ner i sängen igen och sov bort bakfyllan. Vaknade 11.30 av att mamma ringde och ville att vi skulle komma på middag. Satt ju helt perfekt att slippa laga mat en dag som denna så jag och Larry åkte dit och åt lite god mat och choklad mousse till efterätt. Perfekt sätt att avsluta en helg som denna.

Nu är det kanske dags att tänka på sängen. Ska på synundersökning imorgon på förmiddagen, så skulle ju vara bra att inte försova sig...


2010-04-24
 01:24:49

Sova ensam

Klockan är mitt i natten och ändå sitter man här... borde sova så jag orkar med imorn, så ska bara skriva det här inlägget innan jag kryper ner i sängen.

Är alltid uppe sent när inte Larry är hemma. Ser till att jag blir utmattad så att jag somnar direkt. Känns konstigt att ligga ensam i en stor säng annars. Börjar förstå vad gamla människor pratar om när de säger att de är omöjligt att sova efter deras partner gått bort. Hur fan sover man ensam när man har somnat brevid en annan människa varje natt i 30 år? Vet inte varför jag alltid ska tänka på sån sorglig skit jämt och göra mig själv ledsen...

PS. Bakade en kladdkaka idag! Kände mig så sjukt huslig. Sen hann jag bara smaka på den innan jag fick ont i magen. Ovärt.

2010-04-23
 15:48:07

sunshine

Var i centrum i morse och shoppade lite... Blev ett par Jeans som var på rea på Lindex, en tunika från H&M, shampo och balsam och 2 par tygskor från H&M :) Mest nöjd över jeansen som bara kostade 99 kr! Jag är fan bäst på att fynda ;)

Är supertaggad inför imorgon!! Träningsmatch mot Oslo, sen utgång! Ska tydligen börja som 8:a! Nervigt, aldrig spelat där förut. Vet väl i teorin vad jag borde göra, men har ju aldrig gjort det i praktiken. Men det får gå som det går, är ju bara en träningsmatch. Inkasten kommer förresten gå åt helvete.

För övrigt har jag insett att jag kommer missa minst 2 matcher den här säsongen :( Jobbet ringde och ville att jag skulle jobba den första maj, och som saker och ting är nu är jag ju verkligen tvungen att jobba när jag blir erbjuden jobb. Dessutom har Englands-resan flyttats till den 17:e maj, vilket gör att jag missar Uppsala matchen också :(

Jaha, nu kanske man borde gå och tvätta sina lertäckta kläder från igår.. vågar knappt öppna väskan...

2010-04-22
 14:26:04

Tristess

Har inte uppdaterat på flera dagar. Beror på att jag inte har haft så mycket att skriva. Har inte gjort speciellt mycket. Larry är sjuk, så jag har mest suttit hemma med honom och kollat på entourage och läst böcker.

Har knappt tränat något alls den här veckan. Köper ett kort och kör ett pass eller två imorgon. Larry åker ju ändå till Vänersborg, så kommer väl dö av uttråkning här hemma. Sen får jag skärpa till mig till nästa vecka och träna järnet.
Rugby träning ikväll också. Snö storm ute, kan inte påstå att jag är suppertaggad. Blött och kallt kommer det vara :( hoppas man kan ragga upp lite skjuts hem ialalfall!


Förresten kan jag verkligen rekomendera "Genom dina ögon" (the Host) av Stephenie Meyer, samma författare som skrivit Twilight-böckerna. Fast den här boken är faktiskt bra på riktigt, om man gillar Sci-fi. Jag älskade den iallafall! Sträckläste den igår, tråkigt när den tig slut.


Nu börjar jag bli lite hungrig, kanske ska fixa lite tonfisksallad till lunch? mums! :D
2010-04-18
 22:14:12

Sunday

Några punkter om idag:

  1. Började dagen med att titta på ett par Solsidan-avsnitt. Så jävla roligt. Skrattar fan högt hela tiden. Sen åkte jag hem till Malin från laget tillsammans med några av de andra tjejerna. Käkade nybakta bullar och kollade på en match från 6 nations, och snackade en massa skit förståss. Trevlans!
    Beställde lite kläder från klubben. Nya shorts, strumpor och en underställströja.
  2. Sen hem och käka lite med Larry och så fixade vi lite fruktsallad till efterätt. Asgott.
  3. Englandsresan verkar rätt körd som det verkar nu. Tråkigt, men inte så mycket att göra åt. Får se när vi kan åka istället...
  4. Och jag vet att min design är helt mongo just nu, hon som gjorde designen tog bort alla bilder av någon anledning? Borde laddat upp dem själv... men skit samma får antingen skaffa en ny, eller kanske ta mig tid att göra en header... verkar jobbigt dock. Får se om jag fixar ikväll eller så får det bli ett projekt för imorgon.
  5. Vet inte vad jag ska göra imorn, både mitt gymkort och mitt busskort har gått ut och det är 5 dagar till löning :(

2010-04-17
 19:16:44

Saturday



Var och kollade på när herrarna spelade Träningsmatch mot Södertälje idag ute i Bromma. Tyvärr förlorade de, 24-17 tror jag poängen blev? Väldigt jämn och bra match iallafall! Larry gjorde ett försök :)

Åh är så sugen på att spela match själv, bara 1-2 veckor kvar, beroende på askan.

Bleeh, blir så trött på den här ovissheten. Att man inte vet när eller om man ska åka. Blir jobbigt för psyket, på riktigt alltså. Jag behöver lite tid med sånt här. Hjärnan måste vänja sig vid tanken. Aja hoppas vi kommer iväg nu på måndag! Orkar inte hålla på med mer ändringar. Annars får jag väl stanna hemma :(

2010-04-16
 14:26:55

Otursförföljd?


Gud blir så trött på kattskrället. Nu kom han hem med en blodig tass också! Verkar som att hans klo är av... Hur gick det till liksom? Det kan ju inte vara i ett bråk, för det är baktassen som är skadad... oh well, han haltar åtminstone inte, och hans andra sår läker superbra! Han verkar iallafall ha bra immunförsvar...

Nu har det iallafall löst sig med Englandsresan! Testade ringa ett annat kundtjänst nummer som kostade 4kr i minuten, där det förståss inte gick att komma fram. Sen testade jag ett annat "urgent number" som kostade 15kr i minuten, där de svarade på direkten. Snikna jävlar! Hur som helst ska jag åka från 19e April till den 26e. Lite trist att jag missar nästa helg här hemma. Massa kul som skulle hända. Träningsmatch, utgång med laget, fest på jobbet. Oh well, får se till att det blir ännu roligare i England ;)
2010-04-16
 11:11:33

Fan

Nehe, skit då. Blir inget england idag. Planet är inställt. :( Fan i helvete.  KANSKE kommer iväg på måndag istället. Går inte att ringa Ryan air och kan inte boka om online heller. Varför fungerar ingenting?!
2010-04-16
 09:05:06

Godmorgon sunshines

Vaknade precis. Har massor som måste fixas idag!!
Smart som man är så har man inte ens packat ;) kollade precis Ryan airs hemsida, och det står att alla plan fram till klockan ett är inställda, men därefter verkar de inte ha någon koll. Verkar som att Storbrittaniens flygplatser kommer vara stängda till klockan 8 ikväll dock, men det kan ju ändras, man vet aldrig! Tänker iallafall packa väskan och fixa som om att jag skulle åka, så får vi se efter det.



2010-04-15
 15:49:34

<3




Min sötnos <3 sista bilden är på hans fula sår :( Som tur är verkar det läka fint och han är pigg och äter och så så jag behöver nog inte vara så orolig...

2010-04-15
 12:08:15

Men vad i helvete?!?!?!!!!


(klicka på bilden för att läsa hela artikeln)

Ett jävla vulkanutbrott på island som gör att alla flyg till och från både sverige och england har ställts in till åtminstone klockan 1 imorgon...... och jag som ska flyga till England imorgon. HELVETESJÄVLASKITFAN
2010-04-15
 10:16:27

Thursday

Vad gör man om man har så stela ben att de känns som två stockar? Jo, då verkar det tydligen som en skitbra idé att anmäla sig till en timmes tortyr... jaha förlåt, spinning heter det visst.

Haha. Igår gjorde jag inte speciellt mycket, var hemma och tråkade, tog en sväng till biblan, ner till centrum med några ärenden, hem och åt en omelett med ett par skivor salami och lite brieost. Heaven.

Sen stack jag iväg till gymmet för att köra det förbannade spinningpasset, var tidig på gymmet, så kände mig tvungen att köra 15 min på cross trainern också... spinningen var som sagt förjäklig för mina stackars ben, men klarade ändå av det helt okej tycker jag :D

Förlåt ida för att jag bangade löpningen, I'll make it up to you ;)

Efter träningen var jag så slut att jag typ däckade i soffan. Mina ben kändes döda. Käkade lite mat och kollade på nya Glee avsnittet <3 Älskar fan den serien. Finn och Rachel e mitt stora OTP haha. Älskar dom tillsammans :D

Nu ska jag tvätta alla kläder jag vill ha med tills imorn och kanske börja packa lite smått... rugby träning ikväll yay!
2010-04-13
 11:01:40

Tuesday

Fyfaaaan vilken jävla träningsvärk man har idag. Kan knappt sätta mig på toastolen. Vill typ gråta då. Smart som man är har man bokat upp sig på Core kl. 12 och sen är det 2 timmars rugbyträning ikväll. Det tar emot just nu ska jag säga :S

Vägde mig igår och såg att jag gått upp en massa :( inte helt oväntat med tanke på hur jag piggat loss i helgen och förra vecka, skärpning nu den här veckan och sen är det england i 7 dagar. Där kommer jag förståss unna mig ett par öl och så, men ska försöka att inte trycka i mig massa pubmat och sånt som inte ens är gott.

usch känner mig helt onyttig just nu, får se till att sätta igång med något, måste bla se till att deklarera. :(

2010-04-12
 12:43:16

klantarsel :(

SUCK alltså, blir så trött på mig själv. glömde nämligen bort att gå och träna!! Kom på det 5 minuter efter passet redan börjat :( Dagens höjdpunkt liksom... Och nu är alla andra roliga pass idag redan fullbokade. Det enda som finns är Bodypump, men det är klockan 8 ikväll, och jag tycker det blir så himla sent då :( Får försöka hålla utkik under eftermiddagen iallafall, brukar ibland vara någon som hoppar av i sista minuten, så får väl hoppas på det då. Annars borde jag väl gå dit och träna lite kondition eller styrka, men jag vet ju själv att det inte kommer hända...


EDIT: Yes!! Lyckades få en plats på bodypumpen kl. 17 istället, hurra :D
2010-04-12
 09:29:58

Monday

Usch hade en sån hemsk dröm inatt, om en jätteråtta som tog sig in i vårt hus och försökte bita mig, och jag var liksom handlingsförlamad och kunde inte stoppa den. Den gav sig på våra katter också och jag rörde mig i slowmotion när jag skulle rädda mina älsklingar. Sjukt konstig dröm. konstigaste var att vi bodde i det hus i drömmen som vi flyttade från när jag var ca 14 år. Hur kom jag på det liksom?

Oh well är vaken nu iallafall, ska gå ner och få i mig lite gröt för om ett par timmar ska jag iväg på lunchspinning. Sen har jag faktiskt inte så mycket mer planer för idag. Tvätta det sista, fixa iordning kläder m.m tråk helt enkelt ;)
2010-04-11
 18:59:51

Söndagsmys

Hemma från jobbet, helt slut nu :P men det var rätt skönt på jobbet. Inte så mycket folk att man behövde stressa ihjäl sig, men inte heller så lite att man blev uttråkad.

Känns som att det går bra för mig just nu, saker och ting börjar vända. Jag har nästan bestämt mig för att plugga till sjuksköterska, med föhoppning om att kunna specialicera mig senare till barnmorska. Tror verkligen att det skulle vara så himla kul. Är inte riktigt säker på vilka lärosäten i stockholm man bör satsa på dock. Finns några olika, röda korset, sofia hemmet och karolinska här i huddinge. Karolinska skulle ju vara skönt med tanke på avstånd, men å andra sidan vet man ju inte vart vi kommer bo sen, gaaah.

Oh well, ska fortsätta med någonting produktivt nu, datorn är en sån himla tidstjuv. Man sätter på den för att kolla mailen och uppdatera bloggen och slutar med att man "måste" kolla facebook, bloglovin och spela farmville, och innan man vet ordet av så har det gått 2 timmar.



2010-04-10
 23:46:29

Måsten

Ligger i sängen nu och ska nog sova snart. Blev så himla trött! Höll på att somna när jag satt i soffan och kollade på el classico. Känner mig helt dränerad på energi. Antar att det beror på högskoleprovet och att jag sen varit igång sedan jag kom hem. Packat upp väskor, fixat i rummet, tvättat o hängt upp ett par maskiner, fixat disken. Har hunnit vila och suttit vid datorn endel också förståss, men det tar tydligen musten ur en att anstränga sig lite ;)

Imorn är det jobb som gäller idag, lite skönt att slippa sitta hemma och dega. Och sen måste jag se till att fixa all tvätt innan England på fredag. Gaah e så mkt som ska fixas hela tiden, hur kommer folk ihåg egentligen? Jag har en hel lång lista att gå igenom med grejer som jag skjutit upp. Bland annat att betala min jäkla boxer-räkning som skulle vara betald för en vecka sen. Kanske dags att göra det innan de tar bort tv-kanalerna :S

2010-04-10
 19:32:17

Så har man skrivit högskoleprovet

Phew, äntligen var det över. Fyfan vad jag hatar att skriva det provet, men det gick faktiskt rätt bra den här gången. Det enda jag failade så himla stort på var DTK, diagrammen, alltså det var så himla svårt att jag typ ville dö. Rättade när jag kom hem och såg att jag fick 8 rätt, hahaha så jävla värdelöst. Drog verkligen ner min poäng :( De andra delarna gick faktiskt riktigt bra, tillochmed logiken!

Usch när jag kom hem fick jag se att Ikaros (vår katt) hade ett stort köttsår på bakbenet. Ser skitläskigt ut. Hoppas verkligen inte det blir infekterat nu, vi har tvättat det och så, men man vet ju inte vad han sysslar med, rullar på marken, slickar på det osv. Just nu verkar han pigg iallafall, så man kan väl bara vänta och bara vara uppmärksam, kanske hålla honom inne ett par dagar också... kommer han inte gilla! :P


2010-04-09
 23:57:06

mer träning ;)

Får nog insé att jag inte kommer hinna/palla med någon mer träning den här veckan, så målet kommer tyvärr inte att nås. trist! Men så är det ibland. Nästa vecka = nya tag.

Högskoleprovet imorn = sova snart. Ska bli lite spännande, hoppas ju verkligen på ett bra resultat, samtidigt som det är jäkligt trist eftersom att vår tränare valt att lägga en träningsdag imorgon, som jag ju inte kan vara med på nu! Så himla rugbypepp just nu, vill bara på plan och tackla skiten ur några motståndare!
2010-04-07
 18:21:15

Onsdag

Började dagen med att sega runt hemma och göra ingenting nyttigt alls. Sedan åkte jag till Liljeholmen vid 1 tiden för att betala in avgiften så att larry ska kunna fixa svenskt ID-kort. Men Nordea, som är den enda banken i Liljehomen (hur det nu kan komma sig, lilla Huddinge centrum har 4 olika banker!!) och nordea tog ut hutlösa 150 kr för att betala via PG/BG. Helt galet, så jag blev tvungen att åka in till stan och hamnade på Forex, som bara tar ut 35 kr! Liiite normalare pris liksom. Stannade i stan ett tag och gick runt lite på H&M, provade ett par byxor. Blev deprimerad över min storlek och åkte hem igen. Hoppade av bussen några stationer tidigare och promenerade en halvtimme i det mysiga vårvädret. Ingen sol idag, men det var riktigt varmt idag!

Har bestämt mig för att ha som mål att träna 300 minuter i veckad. Dvs 5 timmar. Det innebär 2 rugbyträningar á 120 minuter och så 90 minuters valfri träning. Det är realistiskt, och det finns självklart massor av plats för mer träning om jag har lust och hinner, men 300 MINST! Nu har halva veckan gått, och hittils har jag tränat 90 minuter rugby och 30 minuter promenad, så förutom rugbyn imorn har jag 2 pass till att gå på. Ska väl inte vara någon konst ;) Rapportering kommer!

Nu är det dags att sätta igång med kvällens middag. Soppa på trattkantareller och pankisar till efterätt :D

2010-04-06
 23:59:45

Träning

Hemma från träningen nu. Gick skit dåligt för mig på träningen :( Min kondis var nere i botten, ungefär som min första träning i mars. Blir så trött, har ändå kämpat i över en månad, och tycker det ändå har gett endel resultat, men idag var jag sämre än sämst. Jag var inte bara värdelös konditions-mässigt, även om det mesta nog grundade sig där, men passarna blev fel, kunde inte tänka klart, kändes som att allt bara gick i slowmotion. Tillpåköpet stukade jag mitt ringfinger.Dden är helt blå nu och ser ut som en prinskorv. Fan också. Och fingrar som tar en evighet på sig att läka. Hoppas det är bättre till torsdag, känns ju jävligt löjligt att ett finger ska hindra en från att träna, men om det är lika svullet då som det är nu går det helt enkelt inte. Hade anmält mig till bodypump till imorn, men det känns rätt kört nu :(
2010-04-06
 15:44:40

Hemma

Tillbaka från serveringskursen nu. Fyfan vad svårt det är att bära tallrikar! Fick kramp i fingrarna direkt typ :P Tog mig förevigt, men efter ett tag fick jag hyfsad koll på hur man ska göra. Testade hemma nyss också, och det var typ 100 gånger lättare. Tror att det är för att våra tallrikar är mycket mindre, lättare för mina små mini-händer.

Är lite rädd för hur det ska gå för mig när jag ska servera iallafall, jag är ju jämt så klumpig. Kommer säkert hällla rödvin på någon eller något annat katastrofalt :P

Oh well, nu är det dags att slänga i sig lite lunch och fortsätta pluggandet till Högskoleprovet :D Mattedelen (NOG) är delen som jag har mest problem med, det är den och diagrammen. Läsförståelsen och engelskan brukar gå bäst. Brukar få typ 2 fel där. Orden är det väldigt olika med. Brukar få  ca 25 rätt där, men ibland kan jag få 35 helt beroende på orden haha. Sist jag skrev högskoleprovet fick jag sån jävla panik när jag insåg att jag inte hade en aning om vad 75% av orden betydde. Har aldrig gått så dåligt för mig tidigare. Men den här gången ska det gå bra har jag bestämt ;)

2010-04-06
 11:48:53

Jag har fått sommarjobb!!!!!!!!!!!

Fyfan vad jag är glad just nu! Ida från Huge ringde mig nyss och frågade om jag kunde sommarjobba v24-v30. Det e 7 veckor, så jävla härligt!!! Har varit lite orolig eftersom att jag inte sökt så många jobb, men nu är sommaren räddad + att jag får ett par veckor ledigt ^^

2010-04-06
 11:38:41

Tuesday morning

Har precis ätit en sen frukost och ska snart iväg på serveringskurs på jobbet. Hade nästan glömt bort det, men av någon anledning började jag tänka på den när jag satt och käkade frulle och sprang och kollade upp datumet XD Ska iallafall blir kul att gå kursen, kommer nog att innebära lite mer jobb för mig, kanske även under sommaren. Och med lite tur kan jag kanske söka endel andra jobb efter det här :)

Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag plugga lite innan Högskolaprovet som är på lördag. Har pluggat in lite formler från Matte A som jag helt glömt bort, var trots allt 4 år sen jag räknade någon matte. Nu ska jag hitta lite gamla prov och öva på också och se så att jag lärt mig rätt saker.



2010-04-05
 21:25:50

Påskdagen





TV4 visade Pearl Harbour idag. Älskar den filmen, får mig alltid att gråta floder. Den är så himla sorglig, och det blir bara värre om man sett filmen mer än 1 dag, för man vet liksom vad som ska hända då.

Idag har vi (förutom att titta på film) äntligen städat lägenheten, lagat god mat, tvättat lite, tittat på biggest looser. Gillar verkligen det programmet, riktigt inspirerande! Känner mig helt tjock efter påskgodiset och 4 dagar utan träning, men imorgon kör vi igen! Rugbyträning på gräs - äntligen!
2010-04-04
 20:28:04

Ny design!

Rätt nöjd, inte för att jag gjort den, hittade den på någon sida, länk finns i min sidebar.

Vad tycker ni?

Måste verkligen försöka ta någon ny bild på mig själv, den jag har i sidebaren e typ 2 år gammal. Synd bara att jag typ äcklas av mig själv just nu.

2010-04-03
 11:03:13

Glad påsk!


2010-04-02
 00:40:05

Skärtorsdag

Usch vilken jävla skitdag.
Började med att katten hade bajsat i hallen (antagligen för att hennes låda var för smutsig) så var tvungen att städa upp efter henne. Sen stack jag iväg på spinningen som gick skitdåligt, hade asont i mitt smalben (har haft det sen i måndags) och fick typ mjölksyra direkt och kom aldrig upp i någon ordentlig puls. Värdelöst! Sen gjorde mitt ben så ont att jag sket i coren.
Sen var jag hemma hos pappa för att hämta upp lite grejer, men glömde såklart att hämta kameran. Får göra det på lördag istället.
Oturen fortsatte med att jag åkte iväg till Ålsten för rugbyträning, går vilse när jag försöker hitta till planen, och när jag väl kommer fram inser jag att de bara är tre andra där och vår tränare är sen SUCK! vi fyra bestämde oss för att skita i träningen och åka hem istället, hur mycket kan man egentligen göra när man bara är 4? Inte någon givande rugbyträning iallafall. 2,5 timmar slösade man bort där, på ingenting. När jag kom hem sen till min pojkvän var jag på skitdåligt humör och tog ut all frustration på honom. Så jävla bra av mig, verkligen.

Nu ska jag iallafall vila mitt i 3 dagar så kanske det kan sluta ömma, och imorn ska bli skitbra med sol (hoppas jag!), en lång promenad, och bara mysa!