2010-05-27
 18:11:36

England

England förra veckan var sjukt kul, men rätt överaskande jobbigt :P Jag och mamma började Måndagen hemma, där det såg väldigt osäkert ut ifall vi skulle kunne åka eller inte pga vulkanen. Vi bestämde oss för att chansa och åkte in till centralen och tog flygbussen till skavsta. Väldigt många intressanta människor på busstationen, såg ut som att det skulle bli bråk ett par gånger i busskön... Vi tog sen flyget till Liverpool och därifrån tåget till Leeds varpå vi åkte taxi med en Indier som knappt kunde engelska, hela vägen till Harrogate. Helt dödströtta var vi när vi var framme.

Tisdagen var det dags att utforska stan. Bea visade oss runt och vi shoppade lös på smink inne på Boots. Kvällen spenderades med ett par drinkar innan vi åkte hem och däckade igen.

Onsdagen åkte vi in till Leeds för billig shopping på Primemark. Så jäkla kul det är att gå omkring där och plocka på sig hur mycket som helst. Köpte massor, tar kanske kort sen på mina inköp om jag orkar... Vi lunchade på Mcdonalds, fick en rå hamburgare. Så jävla vidrigt. Efter den skräckuplevelsen vandrade vi runt i Leeds ett par timmar innan vi tog bussen tillbaka till Harrogate och käkade middag på Wagamama, en restaurang som säljer skitgoda japanska nudlar. På vägen hem så var vi så jävla trötta att vi försökte sno en kundvagn för att slippa bära de tunga påsarna. Jag och Bea var lite för chicken dock så vi fick dumpa vagnen i en park. De timmar som var kvar innan läggdags spelade jag och Bea supermario till Wii, så jävla kul. Ångrar lite att jag sålde mitt :(

Torsdagen var vi en sväng i Harrogate igen, lunchade på subway och till kvällen skulle Bea på Date så jag och mamma gick och käkade middag på en Indisk restaurang som vi blivit rekomenderade. Maten var väl sådär, men mätt blev man iallafall. Vi avslutade kvällen på en uteservering med ett glasvin innan vi promenerade hemmåt. Mirakulöst nog hittade vi faktiskt!

Fredagen spenderades mest hemma hos Beas värdfamilj. Det var sjukt varmt så vi låg mest i trädgården och läste och solade, mamma lagade korvstroganoff med ris åt alla och på kvällen gick jag ut med Beas o hennes kompisar.

Även Lördagen var mest slappande. Jag och mamma gick en promenad, sen satt vi mest i trädgården och solade. Mamma lagade mat hemma igen och sen drog alla in till stan till kvällen, med ganska sen sänggång.

Söndagen var seg att komma upp på. Vi vaknade vid ett och då var det bara att hoppa i duschen och sen dra in till stan för att fira någon kompis till bea som fyllde år. Dagen spenderades i en park med ljummen cider, konstiga människor och lite donken. På kvällen gick alla ut, men jag och bea gick hem hyfsat tidigt, och tur var väl det för det var riktigt, riktigt segt att ta sig upp på Måndagsmorgonen när det var dags för hemfärd.

2010-05-26
 01:26:38

Hemma!

Hemma från England! Får göra ngn slags summering imorn! Bilder finns på fejjan...
2010-05-17
 08:46:00

England!

Kunde inte sova imorse så vaknade 20 över 7 :O Galet.. men bra, har hunnit slöa lite innan jag ska ta itu med packningen, har ju bara några timmar innan vi åker :P Alltid ute i sista minuten hehe...

Ikaros verkar må lite bättre nu iallfall. Han har sovit i vårt rum och håller sig mest där inne, verkar känna sig tryggast där. Han har käkat massor, och han och Svea åt faktiskt från samma tallrik. Hon verkar dock inte riktigt ha accepterat honom utan fräser så fort han närmar sig, och han som faktikst är dubbelt så stor som henne backar snällt undan.

Nu ska jag göra ett till försök att hitta mina kläder i röran... hmmm..
2010-05-16
 19:17:19

Maj 16, 2010

Var på mediamarkt i morse för att kolla på ny tv. Hittade en skitfin 50" TV som vi blev sugna på, men det visade sig att Larry var tvungen att ha svenskt ID för att kunna köpa den -_- den svenska byråkratin suger så jävla hårt ibland... TV får alltså vänta tills Larrys leg behagar dyka upp. Enligt skatteverket ska det ta ca 2 veckor innan man får det. Nu har det gått 1,5 månad...

Åkte sen vidare hem till pappa och städade  övervåningen, sen skjutsade han hem oss till mamma. Vi hade med oss Ikaros som ska bo här ett tag tills han blir omplacerad. Mammas katt Svea är inte så glad åt besöket, hon fräser åt honom när han ska fram och nosa. Just nu har han gömt sig under sängen, men hoppas han känner sig lite säkrare snart och kommer fram... min sötnos :)

Jaha nu sitter vi och kollar på fotboll, tråkigt :P Har faktiskt skittråkigt, borde kanske göra iordning min resväska inför imorgon, åker ju till england då, äntligen!
2010-05-15
 20:36:01

Äntligen värme!

Sådär, nu har vi flyttat alla grejor, och befinner oss just nu hos mamma. Larry lyckades flytta allt utan problem han glömde bara några småsaker som vi får hämta imorn.
Jag jobbade för första gången på nya jobbet idag. Alla människor var ju ute i det fina vädret så affären jag var i var helt tom på kunder. Fanns inte så mycket att göra. Skit trist... men men, helt okej jobb iallafall :P Fick rikskuponger av Larry för att köpa lunch så kunde äntligen äta lite efterlängtad sushiii, fan vad gott det är!! Får inte tillfälle att äta det så ofta eftersom att Larry inte gillar det. Så det gäller att passa på ;)

Nu är jag sjukt trött. Ligger halvdöd i soffan.
Ikväll blir det bara stanna hemma och mysa. Tänkte kolla på Dante's Peak som går på 3an och käka ostbågar :D Imorn ska vi åka och titta på en ny tv och sen hjälpa pappa med att flytta hans saker och städa lite i huset.
2010-05-14
 12:49:33

Fridaaay

Fick precis mail om att jag har ett paket att hämta ut, ganska säker på att det är min älskade mobiltelefon!! Fan vad jag har saknat den, ska klä på mig strax och åka och hämta ut den.

Igår var Ida här som sagt... Som vanligt blev inte mycket gjort, utan vi snackade mest massa skit ;) Packade iallafall en halv låda haha, och sen hann jag ju fixa en del innan hon kom hit som tur var. Sen grillade vi, eller det var väl mest Larry som fixade. Vi grillade fläskkarré och Halloumi till Ida, som inte äter kött. Till var det vitlökspotatis och sallad som Larry också fixat.

När Ida gått hem tog jag och Larry det rätt lungt, fixade lite med tvätten innan vi satte oss i soffan och tittade på hockeyn. Jag somnade i 3:e perioden, var ju så tråkigt när det inte blev några mål och när matchen var slut släpade jag mig upp till sängen och däckade, var ju en sån hård dag ;)

Nej men om man skulle ta sig till Stuvsta nu då och hämta mobilen? <3
2010-05-13
 11:26:41

Red day

Larry sover fortfarande... fattar inte hur han alltid kan sova så länge?! Själv vaknade jag vid 9... men det hjälpte inte mycket för har bara legat i sängen med datorn sen dess :P Börjar få ont i ryggen nu så borde väl kliva upp och käka lite sen frukost och sen ta itu med allt som måste göras. 2 dagar har jag på mig... Känns sådär. Larry kommer flytta allt på lördag med några kompisar. Jag jobbar hela dagen... Jag har ett rätt stort kontrollbehöv börjar jag inse för tycker verkligen att det känns jobbigt att jag inte kan vara med och kontrollera att allt blir rätt. Men det är väl bra, får försöka våga lite på Larry, kan liksom inte alltid vara med och bestämma allt. Dessutom blir det alltid tjafs mellan oss när vi ska flytta, eftersom jag måste ha det på mitt sätt, annars får jag typ ett utbrott, jag är verkligen så jävla jobbig ibland.

Bild: Weheartit.com

Måste också få klart packningen till England som jag åker till på måndag. Kanske verkar lite tidigt att packa 5 dagar innan :P, men med tanke på kaoset som kommer uppstå när vi flyttar är det nog bäst om allt är klart innan lördag. Ida sa att hon skulle komma förbi och hjälpa till idag, ska bli kul att träffa henne, var typ evigheter sen. Helt galet hur länge vi känt varran nu. Sen vi var 12 år gamla, det är 10 år. Sjukt! Vi har verkligen gått igenom alla så himla mycket tillsammans, hon, jag och Olivia. Alla jobbiga tonårsproblem, första fyllan, första kyssen, första killen, allt sånt har vi gjort tillsammans. Hoppas det blir många år till av vänskap :D


2010-05-12
 12:02:50

Skrivit kontrakt

Har vart och skrivit kontrakt för lägenheten nu! Känns riktigt bra. Mina krav när vi letade var: ordentligt badrum och kök (hade vi inte förut), minst 2 rum, balkong och hyra under 5000. Alla krav är uppfyllda. Fick också veta att de kommer fräscha upp lite i lägenheten innan vi flyttar in. Ska ringa dom i veckan så vi får välja nya tapeter :)

Kom på igår att eftersom att jag missar matchen nästa helg är det nästan en månad till nästa match :( Så jäkla trist. Har spelat så dåligt de två sista matcherna, så vill verkligen bevisa för mig själv att jag kan bättre, men jag vet inte... Går ju skit på träningarna också :( Vet inte vad som är felet? Tycker jag spelade riktigt bra mot Oslo, men nu är det ju bara bajs. Får fan skärpa mig nu!

Aja kanske skulle göra något nyttigt nu? Har bara suttit framför datorn sen jag kom hem från Huge... Ska nog få i mig lite lunch och sen fortsätta rensa bland våra saker :( När man tror man är klar så hittar man alltid lite till som behövs göras. Suck alltså...

2010-05-11
 13:00:40

FLYYYTT

WIEEEE VI FICK LÄGENHETEN!!! Så jävla glad just nu!! :D  Fyfan vad skönt det ska bli att ha något eget igen...
Ska skriva på kontraktet imorgon bitti. Måste bara fråga om de kommer fixa något innan vi flyttar in, den var nämligen rätt sliten... Vet liksom inte hur mycket man har rätt till och så :S

Har redan suttit och tittar på massa inredningsprylar :D fastän jag inte ens har råd XD

Oh well, nu måste jag tyvärr fortsätta packandet av våra grejer. Allt måste vara klart innan helgen!!
2010-05-09
 16:49:14

Helgen!

Busy weekend!
Fredagen var det Lady Gaga, som ÄÄÄÄGDE. Fan vad bra det var. Dog under hela konserten. Ville typ gråta när hon kom upp på scenen första gången. Så jävla löjligt, men blev helt emotional haha. Önskade lite i smyg att jag haft ståplats, men mina ben var typ helt skakiga och gjorde ont så var ändå jävligt tacksam att jag kunde sitta. Synd att Bad Romance var sista låten, typ den jag gillar minst :P Låter typ som Alcazar XD. Men fattar ändå varför det var den...
Träffade Linn, Sanni, Emma o Petra lite snabbt efteråt och sa hej. Hade först tänkt gå ut med dem men var så jävla trött och hade ont i benen så insåg att jag verkligen behövde vila för att kunna spela match på lördagen. Kändes lite som att jag bara dumpade dom där men hoppas de klarade sig :S Nästa gång får ni fan säga till om ni inte har ngnstans att sova så får ni väl campa på mitt golv eller ngt?!

Lördagen var det game-timeee. Vi spelade mot Uppsala. 14-tappra Attiljaner dök upp och kämpade för livet. Några oerfarna spelare, och att vi var utan fullback gjorde att uppsala lyckades få 39 poäng. Tråkigt, att behöva förlora så mycket, men med tanke på omständigheterna så var det ändå godkänt. Inte riktigt nöjd med mitt eget spel.. jag kan bättre. Gjorde några bra tacklingar och inkasten gick helt okej, så det är jag nöjd över. Annars mesar jag alldeles för mycket, står brevid och tittar på?!

Efter matchen hade mamma födelsedags-middag på någon italiensk restaurang med halva släkten. Tog en drink sen i baren som är högst upp i skrapan. Najs utsikt. Sen jag och träffade Larry och Attila-grabbarna på Liffeys, och sen vidare till några kompisar en sväng. Men jag stack typ direkt, var så jävla trött...

2010-05-07
 13:18:49

Gina Tricot

Jävla kissie. Såg att hon hade min dröm-bikini... Titta så himla fin den är :( Sitter inte speciellt snyggt på henne och hennes fula sillisar, men på rätt person skulle det fan vara den finaste i världen. Önskar jag vore rätt person, men e alldeles för fet för att ha bikini nu för tiden... Vill typ köpa den och rama in den eller nåt. Men nu kommer den väl va slutsåld överallt pga fuckingjävla kissie.

 

Gick in på hemsidan och såg att den var slut där iallafall. Finns bara i svart och den e inte lika fin alls. Däremot hade Gina fått in massa snygga toppar som bara kostar 99:-  Jag e sjukt sugen!

 

Asså, VARFÖR ska jag va så jävla fattig?!

2010-05-07
 13:13:04

Gaga ikväll!!!

Lady Gaga ikväll!!! Är sjukt pepp! :D Lyssnar på Fame monster samtidigt som jag städar lite just nu... Kommer bli grymt ikväll!!! Måste ladda kameran nu så att jag kan ta lite bilder :D Är faktiskt min första stora konsert, belive it or not haha. Grymt pepp!

2010-05-07
 10:02:50

<3

Så himla ledsen just nu. Måste ge bort min bebis. Har till sist insett att han aldrig kommer anpassa sig till ett liv i lägenhet. Han kommer aldrig klara av att bli innekatt. Så jag måste helt enkelt göra vad som är bäst för honom och låta honom flytta någonstans där han får vara ute. På onsdag hämtar hans nya familj honom :(

Kommer fan sakna honom cpmycket. Har fan tagit hand om honom sen han var två veckor och hans mamma försvann så vi var tvungna att flaskmata honom och hans två systrar. Han e fan världens bästa katt. Men men, måste tänka på vad som är bäst för honom och inte vad som är bäst för mig. Hoppas han kommer får det bra i hans nya hem iallafall :(

2010-05-03
 10:10:03

Monday morning

Mår fortfarande skit. Jobbade i 9 timmar igår. Kändes som att jag skulle svimma ett tag. Men vad gör man inte för pengar...Ska bara jobba 3 timmar idag, det ska man väl klara av. Sen ska jag bädda ner mig i sängen och inte göra ett skit på resten av dagen.

Måste försöka fixa mina arbetsintyg och faxa in idag också. HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS att vi kan få lägenheten!!

Men nu är det som sagt dags för lite jobb :)
2010-05-01
 19:13:56

Match

Upp som en sol... ner som en pannkaka. Så känns det iallafall efter att ha skrivit det überpositiva inlägget igår och idag känns allt bara som skit.

Vaknade imorse och mådde apa. Hostade hela kvällen igår och vaknade imorse och kände mig helt febrig och skit. Gick upp drack lite te och fixade en macka. Tet gjorde att smärtan i hals och bröst blev bättre sen tog jag två treo som gjorde mig lite piggare innan  jag åkte... men på bussen dit började jag svettas helt kopiöst utan att jag kände mig varm ens. Askonstigt var det :S Höll på halva vägen till Enköping innan jag somnade. Sen kändes det lite bättre.

Matchen gick apdåligt. Jag joggade mest runt och gjorde inte ett skit. Hade ingen energi. Kunde inte springa kändes det som. Klungorna gick skitdåligt, jag gjorde en asdålig prestation som prop, något bättre som hooker. Missade 100 tacklingar, satte typ 2. Kan helt säkert säga att jag var orksaken till minst 2 av försöken.
Var inte ett dugg kul att spela. Dels för att jag mådde som jag gjorde, dels för att enköping utklassade oss i första halvlek. Försök, efter försök rann in och jag önskade att jag hade åkt och jobbat istället.
Andra halvlek skärpte vi till oss lite, gjorde några bra grejer, fick till och med röra bollen lite... Vi lät Enköping kämpa lite för sina poäng åtminstone...

Jag är inte nöjd med hur det gick. Gör mig inte jättemycket att förlora om man känner att man gjort sitt bästa, slitit som ett djur men om det ändå inte går vägen så är det inte mycket man kan göra. Men så kändes det inte idag. Iallafall inte för min del.

Matchen slutade typ 100-0 till Enköping. Nu ligger jag hemma i sängen och mår dåligt och väntar på mat.