2009-03-02
 23:58:02

Yta

En kompis frågade mig ifall min pojkvän någonsin lagar mat.
Hoho.
Han lagar faktiskt alltid mat. Ett par gånger har jag lagat pasta och värmt upp lite färdig pasta sås, eller kanske stekt på några köttbullar, men det är ungefär så långt jag gått sen vi flyttade hit.
Jag tycker att matlagning är tråkigt, jobbigt och tidskrävande. Står hellre och svettas med grytor efteråt. Som tur är bor jag med någon som avskyr disk och älskar att laga mat.

Ibland kan jag bli lite irriterad på att han kan passa lite VÄL bra in i en schablon. men då tänker jag på allt annat. Allt det där andra som inte syns på ytan. Det där som bara jag vet om och som jag tycker så mycket om. Och det finns ingen mall i hela världen som stämmer in på det. Det är sånt som ger fjärilar i bröstet och sockerdricka i magen, skakiga ben och rodnande kinder. Det finaste som finns.


miss wildchild - blogg om känslor!

haha, nu är det ändrat, tack!



PUBLICERAT: 2009-03-03, 07:07:23 | URL: http://misswildchild.blogg.se/
Cecilia

Ja, jag skulle tro att hennes liv sliter rätt hårt på henne. Droger, alkohol och ett evigt festande är nog inte bra för någon. Själv förstår jag inte hur någon, varken som modell eller någon överhuvudtaget, kan vilja göra så mot sig själv och sin kropp.



PUBLICERAT: 2009-03-03, 08:41:28 | URL: http://voix.blogg.se/
Marina

Min sambo tycker också bättre om att laga mat än vad jag gör. Det tycker jag är skönt :)



PUBLICERAT: 2009-03-03, 10:42:43 | URL: http://wondrous.blogg.se/
Fanny

Hej! Menyn är skapad med hjälp av Rocketdock. Finns att ladda ner på http://rocketdock.com/ Sen kan du själv välja vilka ikoner och genvägar du vill ha med :)



PUBLICERAT: 2009-03-03, 11:12:42 | URL: http://fashionfun.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: