2010-04-26
 00:38:11

Helgen

Inte uppdaterat på ett par dagar. Lördag var det träningsmatch mot Oslo, fan vad kul det var att spela!! Men gaaah jag är så jävla otränad att det inte är sant. Vi körde 4x20. Det var jäkligt skönt, hjälpte så himla mycket. Förlorade tyvärr med 12-5. Skittrist, men vi var bara kanske 8 spelare som var rutinerade. Halva laget spelade alltså sin allra första match. De var skitduktiga, men det tar ju ett tag att lära sig.

Efter matchen drog vi in till stan och liffeys för lite käk och öl. Trevlans. Drog hem med sista pendeln när de stängde för lite väl behövd sömn!

Vaknade imorse med den underbara känslan av att blivit överkörd av en monstertruck. Varje muskel smärtade och huvudet dunkade efter ett par öl för många dagen innan. Kollade mailen och hoppade ner i sängen igen och sov bort bakfyllan. Vaknade 11.30 av att mamma ringde och ville att vi skulle komma på middag. Satt ju helt perfekt att slippa laga mat en dag som denna så jag och Larry åkte dit och åt lite god mat och choklad mousse till efterätt. Perfekt sätt att avsluta en helg som denna.

Nu är det kanske dags att tänka på sängen. Ska på synundersökning imorgon på förmiddagen, så skulle ju vara bra att inte försova sig...




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: